пʼятниця, 19 вересня 2008 16:24

Відбулася офіційна прем"єра Ferrari California (ФОТО)

На заводі компанії Ferrari в Маранело (Італія) відбулася презентація купе-кабріолета California, оснащеного жорстким дахом, що складається. Відзначимо, що, не дивлячись на офіційні фотографії і деяку інформацію про цей автомобіль, що з"явилися раніше, широкій публіці до цього модель не була представлена. Спорткар також можна буде побачити на стенді італійської марки на моторшоу в Парижі, що відкривається на початку жовтня.

Новинка отримала переднемоторну компоновку і восьмициліндровий атмосферний двигун об"ємом 4,3 літра потужністю 460 кінських сил. Мотор працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. За даними Ferrari, з нуля до ста кілометрів на годину купе-кабріолет здатний розігнатися менш ніж за чотири секунди. Максимальна швидкість автомобіля не повідомляється.

Відзначимо, що в стандартну комплектацію California входять потужні гальмівні механізми Brembo з керамічними дисками, а також інтелектуальна система курсової стійкості F1Trac, яка тісно пов"язана з системою стабілізації і антипробуксовочної системи.

У продажі Ferrari California з"явиться на початку 2009 року. Вартість купе-кабріолета складе близько $190 тисяч, повідомляє Auto.Lenta.Ru

Зараз ви читаєте новину «Відбулася офіційна прем"єра Ferrari California (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути