Ексклюзиви
середа, 26 червня 2019 07:30

Citroen відмовляється від Cactus

Citroen відмовляється від Cactus
Компанія Citroen вирішили не оновлювати кросовер C4 Cactus. Фото: autocar.co.uk

Компанія Citroen вирішили не оновлювати кросовер C4 Cactus.

Другого покоління автомобіль не отримає. Марка планує зняти C4 Cactus з виробництва. На його місце прийде абсолютно нова машина, яка перебуває на етапі розробки. Ім'я автомобіля Citroen може залишити для "прийдешніх" поколінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представили найпотужніший і найдорожчий кросовер Audi

Представники концерну Peugeot-Citroen пояснили, що модель, яку готують, буде повністю відповідати духу Citroen з погляду дизайну. Машина буде відрізнятися від конкурентів яскравим і епатажним виглядом. Як свого часу C4 Cactus виділився на тлі інших машин свого класу.

Нову модель Citroen з'явиться не раніше 2020-2021 року. Нинішній кросовер випустили лише два роки тому, і він ще не дожив до кінця свого "життєвого циклу" - повідомили на tsn.ua.

Оновлений французький хетчбек "Сітроен С4 Кактус" продають в Україні з минулого року. Новий темно-зелений легковик стоїть на столичній вул. Кирилівській біля представництва виробника. Його пропонують на тест-драйв.

Зараз ви читаєте новину «Citroen відмовляється від Cactus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути