четвер, 18 липня 2013 09:32

Цілу колекцію найкращих суперкарів світу президента Гвінеї продали з аукціону

Унікальні суперавтомобілі були продані з аукціону. Два Bugatti Veyron, Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT, Maserati MC12, Ferrari 599 GTO, кабріолет Rolls-Royce, раритетний Aston Martin, розкішний Maybach і парочка Bentley продали за низькою ціною - всього 3,1 мільйона євро.

Це - частина фантастичної автомобільної колекції (всього 26 авто) сина колишнього президента республіки Екваторіальна Гвінея - Теодоро Обіанга Нгема Мангу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна брюнетка перетворила серійний "Лексус" на суперкар

Усі ці дорогущі тачки були вилучені у молодого сина політика у 2011-му році - у рамках розслідування справи про розкрадання державних коштів в особливо великих розмірах. Машини знаходилися на території шикарного 101-кімнатного особняка поруч з Єлисейськими полями. Ці перлини світового автопрому перебували в ідеальному, практично новому, стані і раніше майже не експлуатувалися.

Цікаво, що ринкова вартість тільки двох Bugatti Veyron нині складає 3 мільйони євро. Не менше 1 мільйона зараз просять і за культову Ferrari Enzo, а також Maserati MC12, побудовану на її базі. За оцінками експертів, загальна вартість продажу 11 суперкарів виявилася приблизно вдвічі нижче реальної.

Зараз ви читаєте новину «Цілу колекцію найкращих суперкарів світу президента Гвінеї продали з аукціону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути