Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2012 10:27

Chrysler пустив у серію 7-метровий пікап Ram Long-Hauler
6

Фото: Фото: chrysler.com

Американський концерн Chrysler вирішив запустити в серійне виробництво свій 7-метровий концептуальний пікап Ram Long-Hauler Concept.

Концепт був продемонстрований ще минулого року. Автомобіль створений на базі Class 5 Ram 5500 Chassis Cab - найбільшого з сімейства пікапів Ram. Повна довжина машини - 7,3 метра. Одна тільки колісна база пікапа довша, ніж деякі седани, наприклад, Mercedes-Benz E-класу - 5,014 метра. Висота - трохи більше за 2 метри.

При цьому споряджена маса становить 4218 кг. Загальна маса, яку може потягнути пікап (включаючи власну вагу, вагу пасажирів і поклажі) становить понад 16 тонн (16 783 кг).

Для того щоб пересувати все це з пристойною швидкістю, потрібен потужний мотор. У Chrysler віддали перевагу 6-циліндровим турбодизелем об'ємом 6,7 літрів, який поєднується з 6-ступінчастим "автоматом" і повним приводом.

Автомобіль оснащений відразу двома паливними баками. Опціонально можна встановити і третій і зовсім не боятися відсутності АЗС по дорозі. В результаті повний обсяг палива, яке можна залити в машину, становить майже 650 літрів. До речі, при нинішній ціні на дизель в США, повна заправка машини обійдеться більш ніж в $ 700.

Зараз ви читаєте новину «Chrysler пустив у серію 7-метровий пікап Ram Long-Hauler». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути