субота, 03 березня 2012 16:10

Chevrolet поставить на женевський стенд Cruze в кузові "універсал"

Компанія Chevrolet влаштує на Женевському автосалоні кілька локальних прем'єр. На стенді марки покупцям Старого світу покажуть Chevrolet Cruze в кузові "універсал". Крім того, в Швейцарії приїдуть і два гучних спортивних концепти - Tru 140S і Code 130R.

Для спортивних прототипів появу в Швейцарії можна вважати своєрідним поверненням на малу історичну батьківщину. Річ тім, що обидва американських концепти вийшли з-під пера європейських дизайнерів, випускника Королівського коледжу мистецтв Нікола Давида і студента Ковентрійского університету Джо Бейкера. Обидва прототипи є діаметрально протилежними поглядами на спорткар (вони відрізняються, наприклад, типом приводу).

Представники Chevrolet тривалий час опитували молодь США, цікавлячись, що саме її представники хотіли б бачити в спортивному автомобілі.

Універсал Chevrolet Cruze (саме Cruze поділився платформою із зазначеними вище концептами) злегка перевищує седан і хетчбек за габаритами і володіє вантажним відсіком об'ємом від 500 до 1500 л. У гамму силових агрегатів увійде і новий двигун - 130-сильний 1,7-літровий дизель, який вже в базі буде супроводжуватися системою "старт-стоп".

Європейські продажі універсала Cruze почнуться восени цього року. Зазначається, що рівень продажів Cruze у варіантах "седан" і "хетчбек" з 2009 року перевищили мільйон екземплярів.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet поставить на женевський стенд Cruze в кузові "універсал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути