пʼятниця, 06 грудня 2013 11:28

Chevrolet не зникне з українського авторинку

Chevrolet не зникне з українського авторинку
Вчора американська корпорація General Motors (GM) оголосила про те, що припинить продаж більшості моделей марки Chevrolet в Європі до кінця 2015 року та направити зусилля на просування бренду Opel (у деяких країнах - Vauxhall).

Українських покупців це заява не стосується. Про це повідомили представники Дженерал Авто Груп", офіційного дистриб'ютора Chevrolet в Україні, зазначивши, що це відбудеться у зв'язку з тим, що українське представництво працює не з європейським підрозділом GM, а безпосередньо з заводом-виробником - компанією GM Korea.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Болгарські тюнери прокачали "шістку" BMW

Також в Дженерал Авто Груп заявили, що вже існує узгоджений з GM план розвитку бренду Chevrolet в Україні на 2014-2018 роки, спрямований на збільшення продажів і частки ринку.

Звернемо увагу, що в даний час модельний ряд Chevrolet в дилерській мережі компанії у всіх регіонах України налічує дев'ять моделей: Spark, Aveo в двох кузовах, Cruze в трьох кузовах, Malibu, Camaro, Orlando, Niva, Tracker і Captiva.

Крім вищесказаного відзначимо, що за даними автохолдингу " Атлант-М, у січні-жовтні 2013 року в Україні було продано 4,59 тис. автомобілів Chevrolet проти 7,7 тис. за той же період 2012 року, проте, як раніше відзначали в Дженерал Авто Груп, у 2012 році в продажах враховувався Chevrolet Аveo Т250, який був переданий для виробництва на ЗАЗ, і тепер продається під брендом ZAZ Vida.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet не зникне з українського авторинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути