середа, 09 грудня 2020 18:31

Британський журнал Top Gear назвав кращі автомобілі року

Британський журнал Top Gear назвав кращі автомобілі року
Британський журнал Top Gear назвав кращі автомобілі року Фото:landrover.ua

Британський автомобільний журнал Top Gear назвав найкращий автомобіль цього року. Ним став позашляховик Land Rover Defender. Про це повідомив офіційний сайт виробника.

Судді британського конкурсу високо оцінили можливості та характеристики Defender. Його назвали найнадійнішим автомобілем.

"Титул "Автомобіль цього року" отримали лише кращі з кращих представників. Щоб створити позашляховик нового покоління потрібно багато часу. Утім компанія Land Rover не пошкодувала ні сил, ні часу. Вони отримали відмінний результат. Наша організація прискіпливо перевіряла кожного представника премії. Land Rover Defender перевіряли в пустелі Намібії в досить суворих умовах. Його тестували на 90-й і 110-й модифікаціях з усіма встановленими на них двигунами, усі вони працюють блискуче,- каже редактор журналу op Gear Джек Рікс. — Це найнадійніший і функціональний позашляховик з усіх, які ми коли-небудь тестували. Разом з тим, він є вишуканим і добре оснащеним сімейним автомобілем, який дозволяє пересуватися по місту з комфортом. Мої вітання усій команді Land Rover".

Переможців обирали серед 18 номінацій, з них 3 номінації обрали зіркові судді — журналіст Кріс Харріс, англійський актор і телеведучий Пэдді Макгіннесс і радіоведучий Ендрю "Фредді" Флінтофф.

За версією Кріса Харріса "Автомобілем року" став спорткар німецької збірки Porsche 911 Turbo S. Свій вибір він пояснив так: "Якщо у вас є гроші, купіть Porsche 911 Turbo S. І одразу 4-5 комплектів водійських прав".

Інші представники журі мали інші погляди стосовно кращого автомобілю року. Вони обрали британський спортивний автомобіль Jaguar XJ220 і електричний фургон для морозива "Містер Ніпі". Нещодавно він потрапив у Книгу рекордів Гіннеса як найшвидший автомобіль у своєму сегменті. Його розігнали до 128,82 км\год.

Переможцями в інших номінаціях британський автожурнал Top Gear обрав:

Toyota GR Yaris - "Кращий хот-хетч";

BMW M3 нового покоління - "Найочікуваніша новинка 2021 року";

Honda e - "Кращий міський автомобіль";

Aston Martin DBX - "Кращий суперкросовер";

Rolls-Royce Ghost - "Кращий розкішний автомобіль";

Volkswagen ID.3 - "Руйнівник стереотипів";

Ferrari 812 GTS - "Найбільш гучний вихлоп";

Ferrari SF90 - "Борець за екологію";

Ford Puma - "Найкращий кросовер року";

Ford - "Автовиробник року";

Mercedes-AMG GT Black Series - "Трекове знаряддя року";

Volvo P1800 Cyan - "Ретро-герой року".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Rolls-Royce Cullinan, Aston Martin DBX - які найдорожчі авто українці купували в листопаді

Під час британської премії нагородили титулом "Герой року за версією Top Gear" семиразового чемпіона "Формули 1" Льюїса Хемілтона. За те, що під час 7-го чемпіонату на "Формулі", йому вдалось побити рекорд легендарного гонщика Міхаеля Шумахера.

Зараз ви читаєте новину «Британський журнал Top Gear назвав кращі автомобілі року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути