пʼятниця, 17 серпня 2012 15:22

BMW показала силует родстера Coupe Zagato

Баварці опублікували перший тізер майбутнього родстера, який BMW конструює разом дизайн-студією Zagato. Ім'я новинка поки має відповідне - BMW Zagato Coupe. Прем'єру родстера обіцяють провести до кінця цього року. Модель побудована на базі родстера BMW Z4, найбільша відмінність - ручна зборка.

Уперше концепт майбутнього родстера BMW і Zagato показали під час конкурсу автомобільного дизайну в травні 2012 року. Саме тоді партнери повідомили, що основою для нової машини стане родстера BMW Z4. Правда, приховати цю інформацію було складно, так як зовнішність майбутнього родстера сильно схожа з попередником.

Як повідомляє Carscoop, основною відмінністю моделей при виробництві є ручна збірка родстера BMW Zagato Coupe. А саме, всі кузовні панелі робляться руками з алюмінію. А замість класичного відкидного верху новинка отримає дах з двома фірмовими "бульбашками" від Zagato.

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 

Припущення по мотор поки різняться. Але найімовірніше, що під капотом нового родстера буде той самий двигун, що ставлять на BMW Z4. Це 3,0-літровий бензиновий силовий агрегат потужністю в 335 кінських сил.

Нинішнє покоління BMW Z4 випускається з 2009 року. Таким чином, наступний рік має стати часом оновлення моделі, причому, найімовірніше, виконане воно буде в стилістиці нового седана 3 Series. Перший прототип підготовлюваного до оновлення BMW Z4 вже попався на очі фотошпигунів. Виходячи з відносно невеликої кількості камуфляжу на кузові прототипу можна зробити висновок, що "підтяжка обличчя" буде не дуже масштабною: маскувальними наклейками укриті тільки деякі елементи екстер'єру.

Нагадаємо, BMW планує привезти на Міжнародний московський автосалон свій новітній концепт i8 Spyder.

Зараз ви читаєте новину «BMW показала силует родстера Coupe Zagato». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути