Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2011 11:26

BMW показав нове покоління седана 3 Series
13

Фото: Фото: BMW

Німецький концерн BMW презентував шосте покоління седана 3 серії. Машина змінила дизайн, оновила комплектацію та отримала кілька технологічних новинок.

У довжині автомобіль додав 93 мм, колісна база збільшилася на 50 мм, колія - ??на 37 мм спереду і 47 мм ззаду. Ємність багажного відсіку в порівнянні з попередньою моделлю збільшилася на 20 літрів (до 480 літрів).

Спочатку для седана 3 серії будуть пропонувати на вибір три силові агрегати, що оснащують новою технологією BMW TwinPower Turbo.

Поряд з оптимізованим 184-сильним дизельним агрегатом (BMW 320d) і 6-циліндровим бензиновим двигуном потужністю 306 к.с. (BMW 335i) з'явиться новий 4-циліндровий турбодвигун останнього покоління (BMW 328i). Цей мотор об'ємом 2 літри (BMW 328i) розвиває 245 к.с.і вже при 1250 об / хв забезпечує максимальний крутний момент 350 Нм.

ФОТОРЕПОРТАЖ: BMW готує до конвеєра лазерні фари

Розгін з місця до "сотні" займає 5,9 секунд. Середня витрата палива складає 6,4 літра на 100 кілометрів.

У наступному році компанія запропонує нові мотори - на ринку з'явиться версія BMW 320i з тим же 4-циліндровим двигуном, але що розвиває вже 184 к.с. За ним підуть інші двигуни, а також численні моделі xDrive.

Вперше BMW запропонує для "троячки" 8-ступінчасту автоматичну коробку передач. Вона може агрегатуватися з бензиновими і дизельними двигунами і оснащується функцією автоматичного виключення і перезапуску двигуна Auto Start Stop в базовій комплектації. У базовій комплектації спортивний седан оснащується 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Зараз ви читаєте новину «BMW показав нове покоління седана 3 Series». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути