Ексклюзиви
четвер, 20 червня 2019 16:50

BMW не хоче випускати мінівени

BMW не хоче випускати мінівени
Компанія BMW відмовляється від випуску наступних поколінь мінівенів другої серії Active Tourer і Gran Tourer. Фото: autocar.co.uk

Компанія BMW відмовляється від випуску наступних поколінь мінівенів другої серії Active Tourer і Gran Tourer.

"Active Tourer і Gran Tourer привели нових покупців до марки BMW. Але вони не отримають прямої заміни, принаймні, в осяжному майбутньому.

Ці мінівени не входять до ядра моделей, що формують баварський бренд. BMW спробує перевести шанувальників цих авто на великі та місткі кросовери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автошпигуни побачили гібридний Renault Megane

Покупці все ще зможуть придбати ці авто у найближчі кілька років. Мінівени були оновлені лише 2018-го", - каже віцепрезидент BMW з управління продуктами Пітер Генріх.

Відмовитися від 5-місного Active Tourer і Gran Tourer для 7-х пасажирів у компанії вирішили через серйозний обвал продажів. Наприкінці 2017-го попит на такі машини склав 85 тис. екземплярів, а 2018-го – 68 тис. 2019-го попит на ці транспортні засоби ще менший, повідомили на autotimesnews.com.

Мініве́н (англ. minivan — "невеликий фургон") — легковик з 3-ма рядами сидінь. Кузов мінівену завжди вищий, ніж у звичайних вантажопасажирських кузовів легковиків типу універсал і хетчбек. Основна споживча властивість мінівена полягає у максимальному збільшенні внутрішнього об'єму салону, а також у можливості трансформації салону завдяки складним легкоз'ємним, іноді поворотним пасажирським сидінням.

Зараз ви читаєте новину «BMW не хоче випускати мінівени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути