середа, 27 лютого 2013 10:24

BMW почала "шпигувати" за власним прототипом моделі i3

BMW вирішила попрацювати в новому жанрі - шпигунських офіційних фото. Офіційних - тому що їх розповсюдила прес-служба виробника. Шпигунських - тому що на них можна побачити передсерійний прототип електромобіля BMW i3 під час чергових випробувань.

Знімки охоче публікують засоби масової інформації, хоча нічого нового про свій електромобіль представники BMW не розповіли. Про електричний мотор потужністю 170 к.с. і динаміку автомобіля (розгін до сотні за 7,9 с і максимальна швидкість в 150 км/год) було відомо і раніше. Не є секретом і запас ходу - від 130 до 160 км.

Втім, за чутками, інженери BMW працюють над версією i3 REx, де в парі з електродвигуном працюватиме двухцліндровий бензиновий мотор, який використовується на мотоциклах німецької марки. Імовірно це дасть можливість збільшити запас ходу до 300 кілометрів. Фотографії можна вважати підтвердженням чуток: на задніх дверях прототипу можна розгледіти напис "гібридний тестовий автомобіль".

Зараз ви читаєте новину «BMW почала "шпигувати" за власним прототипом моделі i3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути