понеділок, 24 жовтня 2011 10:39

BMW почав тести нового покоління M3
6

На треку Нюрбургринга фотошпигуни знайшли нове покоління спортивного седана BMW M3. За чутками, седан з'явиться на ринку не раніше 2013 року, і буде оснащуватися рядною турбо-"шісткою" потужністю до 450 к. с.

Певне уявлення про вигляд майбутньої BMW M3 було дано на презентації нового покоління седана (під заводським найменуванням F30) - виробники продемонстрували зображення опціонального М-пакета, який будуть пропонувати для седана вже наступного року. Однак цілком імовірно, що серійна "ем-третя" все ж таки отримає дещо модернізований аеродинамічний обвіс.

Крім того, очевидно, що седан комплектуватимуть заниженою підвіскою, значним заднім дифузором, спойлером на кришці багажника і великими колісними дисками.

Достовірної інформації щодо майбутнього силового агрегату поки немає, проте більшість чуток зводиться до того, що під капот BMW M3 інсталюють рядну "шістку" з турбонаддувом потужністю близько 450 л. с.З приводу технічних тонкощів теж ходить чимало чуток - відповідно до одного з них, саме на М3 баварці випробують технологію потрійного наддуву, де одна з турбін буде приводитися в дію електромотором і функціонувати в нижній частині робочого діапазону.

Очікують, що в якості трансмісій для М3 запропонують або 6-ступінчасту "механіку", або 7-ступеневу КПП з двома зчепленнями. У продажу BMW M3 нового покоління з'явиться в кінці 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «BMW почав тести нового покоління M3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути