Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2018 11:18

BMW i3 та i8 покрили золотом
13

Фото: spbvoditel.

Німецька компанія BMW випустила ексклюзивну версію моделей i3 та i8.

Дизайнерські автомобілі мають двокольорове забарвлення кузова із чотиришаровим напилення з 24-каратного золота. Моделі назвали Starlight Edition, пише tsn.ua.

Автор: tsn.ua
 

Над зовнішнім виглядом машин працювали художник Мирослав Шпичак і дизайнер Золтан Матушка. До розробки і оснащення авто залучили партнера BMW у Чехії, фірму Toplac, виробника фарби BASF, а також компанію Liebscher Blattgold. Вона створила особливий спосіб фарбування - перехід від золота до оригінального чорного кольору авто.

Золоте напилення використали і в дизайні салону. Ним покрили систему вентиляції, центральний тунель і логотип на кермі.

Автор: motor
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як еволюціонував BMW X5: добірка реклами

Моделі Starlight Edition з'являться на Міжнародному кінофестивалі в Карлових Варах 4-5 липня. Потім їх продадуть на благодійному аукціоні. Стартову ціну BMW i3 та BMW i8 поки що не називають.

Німецька компанія BMW почала тести седана 7-Series. Шпигунські знімки рестайлінгової версії седана опублікувало одне з британських видань. На фото представлена модифікація моделі M760i. Авто має велику решітку радіатора у стилі стилі X7. В авто оновили оптику і бампери.

Зараз ви читаєте новину «BMW i3 та i8 покрили золотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути