четвер, 01 квітня 2021 11:21

Безкоштовно віддають 23 транспортні засоби

Безкоштовно віддають 23 транспортні засоби
Безкоштовно віддають 23 авто фото: OpenMarket

Міністерство юстиції України виставило 23 транспортні засоби на електронному майданчику OpenMarket. Відомство віддає їх безкоштовно.

Всі транспортні засоби - це нереалізоване конфісковане майно, інформує OpenMarket.

До переліку на безоплатну передачу входять 19 легкових автомобілів різних років випуску: ВАЗ 21043, УАЗ 3909 і 396252, BMW 318 і 320, Chrysler PT Cruiser, Hyundai Galloper, Mitsubishi моделей Carisma і L 200, Volkswagen Passat і інші. Більшість автомобілів не мають номерних знаків.

До переліку також потрапив спортивний мотоцикл Kawasaki ZX-10 (без реєстраційних документів і держномеру), моторолер Kanuni і два малотоннажних фургони Chevrolet Chevy Van 1989 року та Opel Zafira 2001 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помітили унікальний суперкар вартістю 9 млн грн

Заявки на отримання транспортних засобів необхідно подати до 9 квітня для легкових автомобілів і двоколісних транспортних засобів і до 11 квітня для фургонів.

Претендувати на безоплатне отримання нереалізованого конфіскованого майна можуть дитячі будинки сімейного типу, заклади охорони здоровʼя, освіти, соціального забезпечення та захисту, органи державної влади, установи виконання покарань та слідчі ізолятори, а також військові частини. Транспортні засоби можна забрати на благодійні цілі, для переробки або утилізації.

Компанія Volkswagen представила оновлений кросовер Teramont і його купеподібну модифікацію Teramont X. Новинки отримали перероблену головну оптику, змінені бампери та інші задні ліхтарі.

Зараз ви читаєте новину «Безкоштовно віддають 23 транспортні засоби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути