понеділок, 17 липня 2017 10:10

Автовиробник відкликає понад мільйон смертельно небезпечних авто

Автовиробник відкликає понад мільйон смертельно небезпечних авто
Фото: bgr.com

1,33 млн автомобілів Fiat небезпечні для життя їхніх власників. Таку заяву зробили на концерні Fiat Chrysler Automobiles. Тепер там відкликають з усього світу несправні машини.

У більшості з них проблеми з подушками безпеки і генераторами. Близько 770 тис. автомобілів відкликають через можливе мимовільне розкриття подушок безпеки. Через це постраждали 5 автовласників, повідомляє Reuters. У 565 тис. машин проблеми з генератором. Він може загорітися через високі температури. Уже відомо про два подібні інциденти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розбиваються найдоступніші й найменші автомобілі

З початку року FCA оголошувала про відкликання окремих у світі. Серед причин: проблеми з розкриттям подушок безпеки, можливість раптового відключення систем безпеки автомобілів, дефекти склоочисників, проблеми з режимом паркування, системою гальмування.

Українських авто стали випускати вдвічі більше. У червні 2017-го на українських заводах виробили 835 машин. Це - на 95,1% більше, ніж у червні минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Автовиробник відкликає понад мільйон смертельно небезпечних авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути