Ексклюзиви
вівторок, 30 липня 2024 03:25

Автомеханік розповів про поширену помилку, яку водії допускають під час заміни моторної оливи

Автомеханік розповів про поширену помилку, яку водії допускають під час заміни моторної оливи
Автомобільний експерт Скотті Кілмер попередив водіїв щодо використання "подвійних прокладок" під час заміни моторної оливи. Фото: скріншот

Автомобільний експерт Скотті Кілмер попередив водіїв щодо використання "подвійних прокладок" під час заміни моторної оливи.

У своєму відео на Youtube він розповів, як уникнути подвійної прокладки. Про це пише The Sun.

"Сьогодні я покажу вам, чому ви ніколи не повинні робити цього під час заміни моторної оливи. Це називається подвійна прокладка, усвідомте, що прокладка на вашому масляному фільтрі просто сидить там. Іноді, коли ви знімаєте його з двигуна, прокладка прилипає до нього", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З вихлопу тхне "тухлими яйцями": відомий автомеханік вказав на проблему, яку не можна ігнорувати

Експерт пояснює, що коли ви ставите новий фільтр, він має власну прокладку.

"У вас буде прокладка на прокладці, і вона буде хлюпати, і як тільки вона отримає тиск, вона забере всю оливу з вашого двигуна", - застеріг автомеханік.

Кілмер розповів історію про знайомого продюсера, з яким він працював на телеканалі CBS, який випадково поставив подвійну прокладку на свій джип.

"Він випив пару банок пива, поки виконував роботу. Він поставив подвійну прокладку, а коли вранці поїхав на роботу, то підірвав свій двигун. Тому перед тим, як поставити новий масляний фільтр, візьміть ліхтарик. Наведіть його на двигун, де він прикручується, і переконайтеся, що там не застрягла прокладка", - радить Кілмер.

Відомий американський механік Скотті Кілмер, який вже понад 50 років працює у цій сфері, розповів про поширену помилку з бензобаком, яка може "вбити" ваш автомобіль.

В одному з відео, опублікованому в YouTube, Кілмер пояснив, що їздити на авто, поки в ньому не закінчиться пальне, а на індикаторі стрілка показуватиме на "Е", насправді може бути надзвичайно шкідливо.

Зараз ви читаєте новину «Автомеханік розповів про поширену помилку, яку водії допускають під час заміни моторної оливи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути