понеділок, 18 травня 2020 14:30

Авто, як у Джокера, капсула і літак: показали 5 незвичних автомобілів, які можна придбати онлайн
5

На інтернет-аукціоні Ebay можна придбати і корисні, і дивні речі. Автомобілі - не виключення, і є доволі популярним товаром на аукціоні.

Пропонуємо переглянути топ-5 найбільш незвичних авто, знайдених на Ebay, від "Автопогляд".

1. Автомобіль-човен, побудований на базі мікроавтобуса Ford E-350 (Econoline) 1995 року і 7,3-метрового човна Sea Ray Cabin Cruiser. Їх з'єднували пів року і оцінили у $ 55 тис.

Фургон повністю перефарбували, а всі дерев'яні елементи відновили і вкрили лаком. Килимове покриття в салоні замінили. Автомобілю-човну встановили бічні дзеркала, покажчики повороту й стоп-сигнали, щоб його можна було експлуатувати на дорозі.

Ззовні авто нагадує катер на колесах, проте всередині - це салон фургона Ford. Лише деякі предмети нагадують незвичайну зовнішність, такі як компас, судновий дзвін і килимок з надписом "Ласкаво просимо на борт".

Автомобіль-човен їздить на стандартному V8, такий двигун із заводу встановлювали на Ford E-350. Список додаткового устаткування включає кондиціонер і корабельний гудок.

Автор: Ebay
  Автомобіль-човен
Автомобіль-човен

2. Автомобіль-літак отримав двигун від мотоцикла. Він вироблявся як серійна модель 1980-х. Його створив інженер-авіатор Джим Беде і спершу назвав його Litestar Autocycle. Після продажу його компанії Owosso Motor Car Company, авто отримало назву Pulse Autocycle. Остання випускала такі транспортні засоби з 1984 по 1990 рік і встигла збудувати кілька сотень (350, як стверджує продавець) таких машин. Цей екземпляр випущений 1987 року, має на одометрі майже 60 тис. км.


Кузов-фюзеляж виготовили зі склопластику, під ним розташували мотоциклетний двигун - Yamaha 400 або Honda 450. Апарат має 4 колеса, бічні виконують функцію допоміжних, тож одночасно торкаються поверхні лише 3 з них. Це дозволило зареєструвати Pulse Autocycle як звичайний мотоцикл.

Автор: Ebay
  Автомобіль-літак
Автомобіль-літак

3. Автомобіль-капсула продавали за $100 тис. Його створили зі склопластику та вуглецевого пластику. Автомобіль використовує трубчасті сталеві шасі. Як вказує власник, це авто - серійне. Заявлені технічні характеристики такі: двигун від Chevrolet, бензиновий, 4 циліндра, 2,2 л, потужністю 272 к. с.

Автор незвичайної автомашини зазначає, що за розмірами автомобіль довший Lamborghini LP640 і ширший за Bugatti Veyron.

Автор: Ebay
  Автокапсула
Автокапсула

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Suzuki Swift оновили: що додали в японський хетчбек

4. Баггі на базі Porsche 911 побудували для участі в тюнінг-шоу SEMA 2017 року, а потім виставили на продаж - початкова ставка $23 700. Його створило ательє Smash Customs. Купе отримало посилені колеса з 30-дюймовою гумою для бездоріжжя, які на всю ширину винесені за арки.

Скляні поверхні, окрім лобового, прибрали взагалі. Всередині встановили каркас безпеки. Салон на вигляд доволі аскетичний, єдиний виняток - шкіряні гоночні ковші.

Заводський двигун замінили на 4-циліндровий агрегат об'ємом 2,3 л від Volkswagen. Його потужність сягає 200 к. с., поєднується цей мотор із 4-ступінчастою механічною коробкою, привід у позашляхового баггі повний.

Автор: Ebay
  Баггі із Порше
Баггі із Порше

5. Автомобіль майже, як у Джокера - єдиний в своєму роді. Його створила компанія Майка Веттера, відомого по роботі над автомобілем Джокера з фільму "Загін самогубців".

Авто отримало назву Slash і побудоване на базі попереднього покоління Corvette. Його вартість - $89 тис.

У рух Slash приводить двигун від Corvette V8 об'ємом 6,2 л, потужність якого збільшили до 450 к. с. Автомобіль отримав пару камер, 20-дюймові диски і незвичайні двері, які відкриваються вгору.

Slash практично без пробігу - він проїхав усього 2314 км. Продавець обіцяє гарантію терміном на 12 місяців.

Автор: Ebay
  Авто як у Джокера
Авто як у Джокера
До Львова привезли Lamborghini Urus, і це перше подібне авто на Західній Україні.

Люксову машину придбали в США на аукціоні за $153 тис., повідомили в ТопЖыр.
Зараз ви читаєте новину «Авто, як у Джокера, капсула і літак: показали 5 незвичних автомобілів, які можна придбати онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути