середа, 13 серпня 2008 14:33

Audi Q7 отримав найвищу оцінку в краш-тестах (ФОТО)

Позашляховик AudiQ7 за підсумками серії краш-тестів, проведених Страховим інститутом дорожньої безпеки США (IIHS), отримав найвищу оцінку безпеки - TopSafetyPick. Про це мовиться в офіційному повідомленні, яке в середу було опубліковано на офіційному сайті організації.

Для того, щоб отримати нагороду TopSafetyPick автомобіль повинен мати вже в стандартному обладнанні систему стабілізації, а також показати якнайкращі результати у фронтальному, бічному зіткненні і при ударі ззаду. Згідно з методикою IIHS, фронтальний краш-тест машин проводиться на швидкості 65 кілометрів на годину, бічний удар, що імітує зіткнення з позашляховиком або пікапом, здійснюється на швидкості 50 кілометрів на годину, а удар ззаду проводиться при нерухомому автомобілі, до якого спеціальний бар"єр рухається на швидкості 32 кілометри на годину. У всіх випробуваннях AudiQ7 експертами організації було виставлено чотири бали з чотирьох можливих.

Варто відзначити, що європейська організація EURONCAP також проводила краш-тест цього позашляховика, проте в цих випробуваннях Q7 показав трохи гірші результати, ніж в тестах IIHS. Автомобілю за захист дорослих пасажирів було виставлено 30 балів з 37 можливих (чотири зірки з п"яти), повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Audi Q7 отримав найвищу оцінку в краш-тестах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути