пʼятниця, 15 липня 2016 13:30

Audi Q7 для українського ринку отримала нові двигуни

Audi Q7 для українського ринку отримала нові двигуни
Audi

Новий модельний ряд Audi Q7 представили бензиновими двигунами із турбонаддувом 2.0 TFSI та 3.0 TFSI, а також турбодизельним 3.0 TDI з двома варіаціями потужності.

Нові моделі силових агрегатів отримали вищу потужность та менший рівень споживання палива, повідомляє прес-офіс Audi.

Всі двигуни працюють спільно із системою повного приводу Quattro. Крутний момент постійно перерозподіляють між передньою і задньою осями залежно від дорожніх умов і додаткових налаштувань автомобіля завдяки системі Audi.

3-літровий дизельний турбодвигун 3.0 TDI нового покоління має номінальну вихідну потужність 272 к. с. і здатен розігнати 5-місну версію Audi Q7 від 0 до 100 км/год усього за 6,3 с. Для 7-місної модифікації автівки даний показник становить 6,5 с. Розхід пального становить 5,7 л. на 100 км.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО: 5 реклам автомобілів Audi

Бензиновий 3.0 TFSI видає 333 "коней". 5-місна версія Q7 із таким мотором розганяється від 0 до 100 км/год за 6,1 с. У 7-місної машини аналогічний розгін займе 6,3 с.

Двигун 2.0 TFSI може похвалитися зниженим споживанням пального при потужності 252 к.с.

Нагадаємо, компанія "Порше Україна" представила на нашому ринку бренд Audi Sport. У його лінійку входять моделі RS та R8.

Зараз ви читаєте новину «Audi Q7 для українського ринку отримала нові двигуни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути