Ексклюзиви
пʼятниця, 10 січня 2014 12:43

Audi представили в Лас-Вегасі Audi Sport quattro з лазерними фарами
5

Першою і найбільш яскравою прем'єрою Audi в Лас Вегасі став прототип Audi Sport quattro laserlight concept. Audi оснастила концепт перспективними лазерними фарами і назвала передсерійним прототипом. Незабаром багато автомобілі Audi обзаведуться двоконтурними лазерними фарами. Такі "лампи" мають два рівня. Світлодіодний "обід" відповідає за ближнє світло, а центральний лазер пробиває на півкілометра вдалину.

Лазерні діоди, кажуть у Audi, менше і яскравіше звичайних LED-лампочок. Ціну і, головне, термін служби таких лазерних фар Audi не називає, посилаючись на "дослідний зразок".

Лазерна оптика вже зустрічалася на спортивних німецьких автомобілях, наприклад на Audi R18 для чемпіонату світу з перегонів на витривалість, а також на концепт Audi A2 2011 року. Також на CES Audi привезла "інтер'єр" нового Audi TT. Майбутня машина, судячи з усього, позбудеться центрального дисплея, але отримає великий універсальний екран на місці приладової панелі.

Крім того, Audi привезла до Лас-Вегас оновлену мультимедійну систему MMI. Німецькому комп'ютера зробили "апгрейд" перед масовою міграцією навігаційних комбайнів Audi на операційну систему Android. Оновлена система MMI отримала новий джойстик з сенсорною панеллю, яка точніше розпізнає жести. Навколо джойстика, за словами представників Audi, буде менше кнопок, щоб водій міг керувати комп'ютером "наосліп".

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «Audi представили в Лас-Вегасі Audi Sport quattro з лазерними фарами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути