середа, 03 липня 2019 11:46

"Атракціон за 510 грн" - мережу обурив штраф водія, який проїхав пішохідним мостом

"Атракціон за 510 грн" - мережу обурив штраф водія, який проїхав пішохідним мостом
Штраф водія, який проїхав новим скляним мостом у Києві склав 765 грн Фото: Столична патрульна поліція

Водій, який проїхав новим скляним мостом у Києві, так і не з'явився до відділку.

Через неявку 25-річному водієві машини Mercedes GL 500 винесли рішення без його участі. Порушника притягнули до адміністративної відповідальності за 2-ма статтями: ч. 4 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами), а також ч. 1 ст. 122 (порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками), повідомляє столична патрульна поліція в Facebook.

Таким чином, водій отримав штраф у розмірі 510 грн за першу статтю та 255 грн - за другу. Крім цього, йому нарахували 50 штрафних балів. Після 150 балів водій автоматично отримує покарання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі побили та розмалювали автомобіль BMW

"Шановні водії, закликаємо вас не порушувати правила дорожнього руху та наголошуємо: кожен порушник буде нести відповідальність згідно до чинного законодавства. Закон один для всіх і перед ним усі рівні", - йдеться в повідомленні поліції.

Користувачі мережі сміються над штрафом, називають його "квитком на міст" і вимагають, щоб водія покарали суворіше.

"Для чувака, який їздить на позашляховику Мерседес - такий штраф сміх, а для любителів куражу - квиток на атракціон "Міст Педаліка". Плював він на поліцію, суд, закон і всіх нас. Нехай би місяць вулиці підмітав або в дурці санітаром попрацював", - пише користувач мережі Лариса Михайленко.

18 червня в Києві позашляховик виїхав на нову туристичну принаду столиці – пішохідний міст. Відео цієї події пасажирка авто виклала в Instagram, також це зафільмували випадкові перехожі.

Зараз ви читаєте новину «"Атракціон за 510 грн" - мережу обурив штраф водія, який проїхав пішохідним мостом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути