Ексклюзиви
вівторок, 07 липня 2020 12:39

Як зробити автоцивілку максимально вигідною

 

Автоцивілка - обов'язковий поліс для всіх автовласників в Україні. Як зробити так, щоб обов'язкова Автоцивілка забезпечила не тільки захист, а й приємні бонуси? Розбираємося разом зі страховою компанією ARX.

"Антивірус" у подарунок - захист від COVID-19

Подбати про авто і одночасно про життя і здоров'я - правда, вдала інвестиція? Із 1 липня ARX запустила акцію, при якій усі роздрібні клієнти, які куплять або відновлять Автоцивілку в компанії, отримають у подарунок поліс страхування життя "Антивірус".

Це поліс, що покриває ризик смерті з будь-якої причини і ризик госпіталізації з пневмонією будь-якого типу (в тому числі викликаної Covid-19). Термін дії подарункового поліса Антивірус становитиме 3 місяці, а страхова сума - 25 тис грн. Акція триватиме 2 місяці, до 01.09.2020. Оформлення поліса "Антивірус" відбувається автоматично при покупці Автоцивілки, без додаткової мороки.

Оскільки ситуація з кількістю інфікованих в Україні не поліпшується, то такий подарунок для клієнтів компанії буде вкрай актуальним.

Гнучка тарифікація

Автоцивілка в Україні - продукт досить стандартний, з обмеженнями в плані покриття. Проте навіть за базовим ОСЦВ можна успішно конкурувати, пропонуючи гнучку тарифікацію, що враховує максимальну кількість параметрів, які впливають на ціну.

Починаючи з минулого року ARX, практично єдина в Україні, застосовує сегментований підхід у розрахунку страхового платежу по ОСЦВ. Цей підхід враховує вік автомобіля, вік власника автомобіля та інші параметри, що дозволяє клієнтам отримувати індивідуальний підхід і справедливу ціну.

Дистанційний продаж

З огляду на непросту ситуацію з коронавірусів, Автоцивілку можна придбати онлайн - і онлайн же отримати подарунок. У даний час частка полісів, що купуються на сайті ARX-близько 70%. Якщо ж говорити про оффлайн продажі, це також може бути дистанційний продаж, коли співробітник компанії або агент випускає електронний поліс. При цьому клієнт може перебувати вдома і підписати поліс за допомогою одноразового коду. В останні місяці частка електронних полісів в ARX прагне до 80%.

Зручність покупки

Розрахувати вартість страховки авто онлайн можна в кілька кліків на сайті компанії. Оплатити онлайн і отримати поліс на e-mail - лише за 5-7 хвилин. При цьому готовий поліс ви також отримуєте онлайн. Таку послугу пропонують далеко не всі компанії, багато хто досі вибирає паперовий варіант.

Сам процес покупки на сайті досить простий: інформація подана в доступній формі, а при введенні номера машини автоматично підтягується основна інформація, необхідна для оформлення поліса онлайн. Крім того, покупцеві відразу запропонують всі опції ОСАГО, яких у компанії кілька, з можливістю вибрати додаткові покриття (звичайного поліса ОСАЦВ з ряду причин часто буває недостатньо).

Крім легкових авто, пропонується страхування вантажних автомобілів ОСАГО і онлайн страхування мотоцикла.

Дистанційне врегулювання і виплати

Клієнти ARX ніяк не відчули впливу карантину. Процеси врегулювання і обслуговування тривали в звичайному режимі, завдяки інвестиціям, які компанія зробила свого часу в розвиток технологій дистанційного обслуговування клієнтів і IТ рішення.

Введення карантину не вплинуло і на виконання зобов'язань за договорами страхування: компанія виплачувала і продовжує виплачувати в середньому по 1,5 млн грн в день в сегменті автострахування.

За другий квартал 2020 року сума страхових виплат фізичним особам за Автоцивілкою склала понад 20 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити автоцивілку максимально вигідною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути