четвер, 04 червня 2020 12:09

Як швидко дізнатися про штраф за порушення ПДР

Як швидко дізнатися про штраф за порушення ПДР
МВС запустило зручний сервіс оперативних повідомлень про штрафи. Фото: РБК-Україна

Для водіїв запустили зручний сервіс оперативних повідомлень про штрафи. Перевірити свої порушення можна через Telegram, додаток у смартфоні або на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Про це у Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"На четвертий день роботи автофіксації порушень на дорогах ще ніхто не отримував повідомлення про штрафи, оскільки першу партію листів передали Укрпошті тільки вчора. Водночас водії можуть не чекати листів, а зареєструватися за номером свого авто на сайті bdr.mvs.gov.ua", - вказує Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автофіксація порушень ПДР: розповіли про антирекордсменів

Крім того, на цьому сайті можна підписатися на Telegram-канал або завантажити додаток для смартфона. Це дасть змогу отримувати повідомлення про штрафи за кілька хвилин після самого факту перевищення швидкості.

Система автофіксації порушень Правил дорожнього руху в перший день роботи зареєструвала в Києві 35 тис. перевищень швидкості. Антирекорд із перевищення швидкості зареєстровано на ділянці Київ - Чоп, де Mercedes пролетів зі швидкістю 208 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Як швидко дізнатися про штраф за порушення ПДР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути