четвер, 04 січня 2024 14:21

Як проходить доставка сільгосптехніки зі США: від складання документів до прибуття в Україну
Позиція

Автор: ktf.com.ua
  Для забезпечення надійної доставки сільськогосподарської техніки ми постійно оптимізуємо наш підхід до логістики та обираємо лише ефективні методи перевезення
Для забезпечення надійної доставки сільськогосподарської техніки ми постійно оптимізуємо наш підхід до логістики та обираємо лише ефективні методи перевезення

Українські підприємці часто не до кінця розуміють як працює доставка сільгосптехніки зі США. Важко самостійно розібратися з купою документації, шукати оптимальний для перевезення транспорт, складати маршрут, комунікувати з митними службами та перевізниками.

У цій статті ми розповімо, як привозимо техніку з Америки в Україну. Наша команда KTF займається доставкою спецтехніки з США вже понад 10 років. За цей час ми розробили етапи доставки, які можна адаптувати під будь-яке завдання з перевезенням.

Складаємо план доставки сільгосптехніки

Уявімо ситуацію, що ви знайшли постачальника, який продає потрібну вам модель техніки. Продавець розташований у США, а виробництво, куди потрібно привести техніку, в Україні. Розбиратися в особливостях міжнародної доставки — довго і складно.

Команда KTF підготувала план, який допоможе організувати і виконати доставку сільгосптехніки в Україну:

1. Аналіз запиту. Для розрахунку вартості та організації доставки нам потрібна основна інформація: модель спецтехніки, місто і штат, де знаходиться техніка, і приблизні терміни доставки в Україну. Все інше, включно з визначенням ваги, габаритів і методу завантаження ми виконуємо самостійно.

2. Складання маршруту. Ми аналізуємо поточну ситуацію в портах, стан доріг і можливі ризики для техніки клієнта. Потім складаємо оптимальний за ціною і швидкістю маршрут і погоджуємо його з клієнтом.

3. Розрахунок вартості. Розраховуємо вартість перевезення, враховуючи всі тарифи, мита і страхування. Нам важливо, щоб ви платили тільки за необхідні логістичні процедури.

4. Оформлення документів. Всі необхідні митні та транспортні документи оформляються для безперешкодного переміщення вантажу через кордони.

5. Транспортування. Спецтехніка завантажується на обраний транспортний засіб і вирушає в дорогу. Залежно від відстані та маршруту обладнання може перевозитися на декількох видах транспорту: морем, залізницею або автомобільним транспортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З якого віку можна сідати за кермо авто - інфографіка

Обираємо транспорт для доставки сільгосптехніки зі США

Автор: ktf.com.ua
  Команда KTF займається доставкою спецтехніки з США вже понад 10 років
Команда KTF займається доставкою спецтехніки з США вже понад 10 років

Для забезпечення надійної доставки сільськогосподарської техніки ми постійно оптимізуємо наш підхід до логістики та обираємо лише ефективні методи перевезення. Наразі наш фокус зосереджений на трьох ефективних напрямках:

Автомобільні перевезення по Америці та Європі. Наша команда враховує місце розташування вашої техніки в США і створює максимально ефективний і швидкий маршрут доставки. Це допомагає дотримуватися обумовлених термінів і зменшити ризики, пов'язані з великими і тривалими перевезеннями.

Морські перевезення. Для такої доставки ми напряму контактуємо з судноплавними лініями і гарантуємо вигідні умови для морського фрахту. Перед відправкою ми аналізуємо стан техніки та організовуємо контейнерне або PoPo перевезення.

Комбіновані-мультимодальні перевезення. Об'єднуємо декілька видів транспорту в одній логістичній схемі. Це допомагає прискорити перевезення зі США в Україну, розробити більш гнучкий маршрут і швидко орієнтуватися на непередбачувані обставини на кордоні.

Всі маршрути проходять через Європейські порти:

● Бремерхафен (Німеччина)

● Гамбург (Німеччина)

● Гдиня (Польща)

● Гданськ (Польща)

● Клайпеда (Литва)

● Констанца (Румунія)

Ми спеціалізуємося на міжнародних перевезеннях сільськогосподарської техніки та прагнемо забезпечити ваш бізнес надійними та ефективними рішеннями доставки. Наш досвід і знання дають нам змогу гарантувати, що ваша техніка буде доставлена вчасно та за оптимальною вартістю.

Восени уряд України вніс зміни до Правил дорожнього руху.

Зміни зумовлені необхідністю наближення законодавства України до законодавства Європейського Союзу. Зокрема, запровадили заборону зупинки на автомагістралях та дорогах для автомобілів.

Відтепер зупинка дозволена лише за наявності знаків з чітко визначеного переліку, зупинка поза межами спеціальних зон забороняється.

Зараз ви читаєте новину «Як проходить доставка сільгосптехніки зі США: від складання документів до прибуття в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути