вівторок, 10 вересня 2019 14:07

550 км електроходу: Volkswagen представив серійний електромобіль

Автор: unian.ua
  Серійний Volkswagen ID.3
Серійний Volkswagen ID.3

Volkswagen представив новий серійний електромобіль. П'ятидверний хетчбек Volkswagen ID.3 побудували на модульній платформі MEB, створеній спеціально для автомобілів із "зеленими" силовими установками.

Дизайн машини практично не відрізняється від однойменного концепту, що представили раніше. Місце спеціальних камер зайняли звичні дзеркала "заднього" виду, а висувні дверні ручки замінили звичайними.

Електрокар запропонують у трьох версіях: із акумуляторами на 45, 58 і 77 кВт/год. Вони зможуть протягти машину 330, 420 і 550 км відповідно. Особливі пласкі батареї розташували під підлогою автомобіля. Це зроблено для того, щоб збільшити внутрішній простір машини.

Максимальна швидкість базової версії машини - 160 км/год. Заряд батареї на 290 км можна поповнити за 30 хв. за допомогою системи швидкої підзарядки.

У салоні електрокара з'явився великий сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу. Через нього можна управляти багатьма функціями. Кількість аналогових кнопок і перемикачів в авто мінімум.

Автор: unian.ua
  Серійний Volkswagen ID.3
Серійний Volkswagen ID.3

Об'єм багажника хетчбека - 380 л.

Цифрова приладова панель розташована на рульовій колонці. Модуль відображає інформацію про швидкість, запас ходу, роботу круїз-контролю, а також вказівки навігатора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mercedes-Benz представив концепт, що втілює майбутнє лінійки EQ

Довжина транспортного засобу - 4261 мм, ширина — 1809 мм, висота — 1552 мм. Розмір колісної бази - 2765 мм.

Маса авто - 1719 кг.

ID.3 немає традиційної ручки перемикання передач.

Базову версію, First Edition, укомплектували, зокрема, системою супутникової навігації, підігрівом передніх сидінь, 18-дюймовими колісними дисками.

Комплектація Plus - із задньою камерою, адаптивним круїз-контролем, безключовим доступом і запуском двигуна. Також є підсвічування дверних ручок, матричні світлодіодні фари.

Топова модифікація Max оснащена аудіосистемою преміум-класу Beats, панорамним дахом, 20-дюймовими колісними дисками.

Автор: unian.ua
  Серійний Volkswagen ID.3
Серійний Volkswagen ID.3

ID.3 - перший серійний електрокар німців, побудованим на новій платформі MEB. Запуск моделі у виробництво представники Volkswagen порівняли з переходом від Beetle до Golf.

Першу партію хетчбеків First Edition випустять у листопаді на заводі в Цвіккау тиражем 30 тис. машин. Велика частина з них вже заброньована. Перші автомобілі надійдуть до дилерів у середині 2020-го.

Volkswagen представив серійну версію електрокара ID.3 на автосалоні у Франкфурті. Розшифровка літер у назві моделі - Intelligent Design, Identity. Німці називають цей електрокар своєю головною прем'єрою на мотор-шоу. Про це повідомили на unian.ua.

Volkswagen запустил власний сервіс каршерінга електромобілів.

Зараз ви читаєте новину «550 км електроходу: Volkswagen представив серійний електромобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути