Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 11:45

46 років історії за 90 секунд: з'явився дивовижний ролик про "трійку" BMW

46 років історії за 90 секунд: з'явився дивовижний ролик про "трійку" BMW
BMW E21 (1975 року) Фото: Вікіпедія

BMW 3 Series - найменший задньопривідний седан німецької марки авто. Авто з'явилося у 1975 році. Згодом стало наймасовішим автомобілем серед усіх модельний лінійок виробника.

Авто BMW 3 Series першого покоління випускали з варіантами кузова — купе і кабріолет. Найперше - дводверне купе BMW E 21. Існували варіації об'ємів двигуна: 1,6, 1,8 і 2 л. Трансмісій було три: чотириступінчаста і п'ятиступінчаста "механіка" Getrag, а також тридіапазонна коробка "автомат" ZF 3 HP-2.

Поступово машина змінювалася в розмірах, ставала довшою і об'ємнішою, збільшувалася потужність та об'єм двигуна, пише Автоцентр. Еволюцію BMW 3 Series показали у 1,5 хвилинному відеоролику.

У Мюнхені, поблизу музею BMW, спалили седан BMW 7 Series. Так італієць Пормохсені Хаді висловив своє невдоволення якістю автомобіля. Ще у 2008 році чоловік купив BMW M6. Невдовзі він помітив підвищену вібрацію і гучність мотора, стук у трансмісії. Із скаргами він звернувся в італійське представництво німецького концерну. Там відмовилися визнати проблему. Тоді на знак протесту італієць розбив битою свою M6 – напроти павільйону Франкфуртського автосалону

Зараз ви читаєте новину «46 років історії за 90 секунд: з'явився дивовижний ролик про "трійку" BMW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути