Ексклюзиви
субота, 15 червня 2019 07:30

385 кілометрів пробігу і агресивніший лук: Nissan Leaf e-plus відправлють в Європу

385  кілометрів пробігу і агресивніший лук: Nissan Leaf e-plus відправлють в Європу
Модель Nissan Leaf e-plus оснастять акумуляторною батареєю ємністю 62 кВт·год. Фото: звідкритих джерел

Представники компанії Nissan заявили, що незабаром поставлятимуть новий електричний Nissan Leaf e-plus європейським покупцям.

Модель Nissan Leaf e-plus оснастять акумуляторною батареєю ємністю 62 кВт·год. Виробник заявив, що дальність пробігу на одній зарядці складе 385 км.

Новий електричний автомобіль Nissan Leaf e-plus у "стандарті", схоже, носитиме білий колір і чорну кришку багажника. Машина має агресивніші передні фари порівняно з Nissan Leaf. Чи не найочікуванішим нововведенням стане батарея, що повинна забезпечити "далекобій".

Машина отримає нові опції щодо персоналізації, систему e-Pedal і технологію ProPILOT.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пройде там, де гусеничні потонуть - показали новий український всюдихід

Згідно зі статистикою з відкритих джерел, електрокари невпинно набирають популярності. Світ змінюється задля здоров'я планети.

"У Мадриді старим автомобілям з бензиновими і дизельними двигунами заборонений в'їзд в деякі центральні райони міста. Це зроблено для того, щоб знизити загазованість повітря в них. Обмеження діє на всі автомобілі з бензиновими двигунами, зареєстровані до 2000 року, і всі дизельні транспортні засоби, зареєстровані до 2006 року. Виняток зробили лише для власників машин, що проживають в таких районах або мають певні пільги.

У центральній частині Мадрида їздити можна тільки на автомобілях з нульовим викидом. По всьому місту встановлено більше 110 зарядних станцій, що має стимулювати подальше зростання числа електромобілів. В'їзд для старих транспортних засобів на бензині і солярці обмежений в зоні загальною площею 472 гектара", - розповіли представники Nissan в Україні.

Nissan Leaf — японська марка автомобіля. Це перший сучасний електромобіль масового виробництва і найбільш продавана модель електромобіля у світі, на грудень 2015. Ліф - найпродаваніший електромобіль в Україні на вересень 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «385 кілометрів пробігу і агресивніший лук: Nissan Leaf e-plus відправлють в Європу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути