вівторок, 17 вересня 2013 11:26

20-сантиметрова броня і гармати зі сльозогінним газом - службовий автомобіль Обами
7

Службовим автомобілем президента США Барака Обами є лімузин люкс-класу на прізвисько "Звір" (The Beast). Цей автомобіль можна назвати найброньованішим та найзахищенішим у світі. 20-сантиметрова броня дверей і 12-сантиметрова броня вікон здатні витримувати прямі постріли з великокаліберної зброї.

На випадок хімічної атаки є балони з киснем. Тут також можна знайти гармати зі сльозогінним газом, рушниці для охорони, а також ємності з кров'ю президента для переливання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАЗ скорочує виробництво автомобілів вдвічі

Автомобіль виготовлений концерном General Motors на платформі вантажного пікапа GMC TopKick, важить більше восьми тонн, його довжина - 5,5 м.

Бензобак автомобіля захищений і ізольований від зовнішнього світу. Витрата палива становить 3 літри дизеля на 10 км.

Автомобіль подорожує по світу разом зі своїм власником. Для його перевезення використовується спеціально обладнаний транспортний літак С-17 Globemaster. Крім того, в арсеналі Обами є кілька клонів "Звіра",приблизно за $ 300 000 кожен.

Зараз ви читаєте новину «20-сантиметрова броня і гармати зі сльозогінним газом - службовий автомобіль Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути