Ексклюзиви
середа, 11 вересня 2019 07:25

10 фактів про новий Nissan Juke

10 фактів про новий Nissan Juke
Nissan Juke представили офіційно - 10 фактів про новий кросовер. Фото: з відкритих джерел

Новий Nissan Juke 2020 представили офіційно. В Україну, друге покоління кросовера, привезуть у наступному році. Час для вивчення новинки є, але не відкладатимемо аналіз. 10 фактів про оновлену модель нестандартного "японця".

1. Головна оптика, як і раніше, виконана у вигляді двох великих кіл. Але для нового кросовера, в її центрі розташували великі Y-образні ходові вогні.

2. Суттєво змінили задню частину машини. Помітно додали різких ліній. Змінили стиль ліхтарів. Замість двох "бумерангів", на новому кузові встановили оптику з гострими формами.

3. Серед найсуттєвіших змін — габарити. Новий транспортний засіб збільшили в довжину на 7,5 сантиметрів, до 4210 мм. Колісну базу розтягнули на 10,5 см. Задній ряд сидінь машини став просторішим. Об'єм багажнику збільшили на 20%, до 422 літрів.

4. Замість варіатора, що ставили на старші моделі, новий паркетник обладнали семиступеневим "роботом" з двома зчепленнями.

5. Єдиний двигун, що спланували для нового Nissan Juke - літрова турботрійка. Силовий агрегат має потенціал 117 "конячок". В парі з шестиступеневою "ручною" коробкою, цей мотор може розігнати кросовер до "сотні" за 10,4 секунди. Опціональний семишвидкісний "робот" повільніший. "100" він може взяти за 11,1 секунди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно вибрати гібридний автомобіль

6. Для нової машини тепер доступна система екстреного гальмування, що виявляє велосипедистів і пішоходів.

7. Нове покоління паркетника сконструювали на модульній платформі CMF-B. Таку використовують, наприклад, у новому Renault Captur.

8. В Україні транспортний засіб завезуть у другій половині 2020-го року.

9. Виробництво паркетника розпочнуть у жовтні. Складатимуть новий Juke на підприємстві Nissan, що розташоване в Сандерленді, на північному сході Англії. Там замовлення на машину вже беруть.

10. За найдоступніший кросовер в Британії просять близько 17,5 тис. фунтів стерлінгів. Це понад 535 тис. грн, трохи дорожче за старше покоління. Топову версію на Туманному Альбіоні оцінили у понад 25 тис. фунтів, це близько 780 тисяч гривень.

Про це повідомили на auto.ria.com.

Nissan Leaf зароблятимуть гроші для своїх власників

Зараз ви читаєте новину «10 фактів про новий Nissan Juke». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути