понеділок, 07 грудня 2015 11:45

Собаку вчать танцювати 4 місяці
7

Фото: фото надане Кінологічною спілкою України

Навчити собаку танцювати можна за 4 місяці. Так вважає кінолог Ірина Панкова. Вона займається дресурою чотирилапих та вчить їх танцювати.

"Щоб собака гарно засвоїла команди, їх треба повторювати регулярно. Заняття має тривати не більше години, щоб пес не втомився. За 4 місяці собака вже зможе продемонструвати свій танець публіці",- сказала вона кореспонденту Gazeta.ua.

За її словами навчити танцювати можна собаку будь-якої породи.

"Але найкращими партнерами у танцях вважають лабрадорів і коллі. Вони більш пластичні і рухливі, мають кращий музичний слух і легко засвоюють всі команди. Та на практиці це не завжди так. Одна росіянка навчила танцювати свого ньюфаундленда. З ним перемогла на міжнародному конкурсі з собачого фрістайлу", - розповіла Ірина.

Вчити собаку танцювати потрібно з базових команд.

"Собака має знати команду "фу", "поряд", "сидіти" "лежати", "служити". Потім треба навчити собаку ходити взад і вперед по прямій. Найкраще робити це у вузькому коридорі. Якщо таких умов немає, затисніть у руці смаколик і занесіть його перед собакою так, щоб вона могла доторкнутися вашої руки. Як тільки собака зробить перший крок, похваліть її і дайте щось смачненьке. Далі можна починати розучувати складніші команди — навчити робити кувирок і накульгувати", - додала Ірина Панкова.

Зараз ви читаєте новину «Собаку вчать танцювати 4 місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути