Ексклюзиви
неділя, 27 листопада 2011 13:54
Аліна Стрижак
Аліна Стрижак
Аліна Стрижак

Нам треба поговорити

- Нам треба поговорити, - каже мені один брюнет.

І я лякаюся. Бо вже чула ці слова від чоловіка, з яким планувала померти в один день. Але після тої розмови ми розійшлися. З брюнетом умирати не планую, але кілька років прожити... чому б і ні? Стою в магазині перед ящиком з яблуками й думаю: "Ми розходимося? Боже, чому? Зустрічаємося ж пару тижнів. Та й не говорять про такі речі у супермаркеті... А де? Може, не розходимося? Тоді що? Він одружений? Розлучений, але має дитину? Двох? Сидів? Скоро сяде?".

Бачу, мій брюнет хвилюється так само, як і його попередник перед зізнанням, що покохав іншу. "Ревіти не буду", - вирішую, а очі вже на мокрому місці.

На вигляд чоловіки однакові, проте всі різні

- Таке діло, - червоніє, - я забув зачинити вікно... і поки ми були на роботі... Коротше, Зьова випав.

І хоча ми живемо на шостому поверсі, а кіт - це моє все, відчуваю таке полегшення, ніби пацієнт, якому сказали про помилковий смертельний діагноз. 4 години, доки шукаємо і знаходимо неушкодженого кота, намагаюся виглядати відповідно до такої ситуації. Тобто, стерти з обличчя вираз абсолютного телячого щастя.

Все-таки, не можна чоловіків міряти одною міркою. Хоч на вигляд вони однакові, проте всі різні. Як... яблука. Бувають солодкі. Перезрілі. Зелені, з-поміж яких все більшає голубих. Червиві. Навіть напівз'їдені - життям, попередніми жінками та їхніми матінками. Один чоловік скаже: "Нам треба поговорити". І це може означати, що його бісить твоя найкраща подружка, пельмені на обід, робота допізна й навіть брязкіт ложки об чашку з чаєм. А від іншого це означатиме, що він тебе любить, поважає, цінує. Навіть не проти померти з тобою в один день. Щоб це почути, іноді варто з'їсти червиве яблуко.

Зараз ви читаєте новину «Нам треба поговорити ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути