середа, 01 травня 2024 10:30

Тенденція оптових закупівель одягу на ринках Туреччини
Партнерство

Погляд компанії з закупівель одягу та взуття оптом "Опт Істанбул" від керівника компанії Людмили Гриценко.

Автор: з особистого архіву Людмили Гриценко
  Людмила Гриценко розповіла про закупівлі одягу та взуття на гуртовому ринку Туреччини
Людмила Гриценко розповіла про закупівлі одягу та взуття на гуртовому ринку Туреччини

Оптовий ринок Туреччини сильно змінився: якщо раніше всі орієнтувалися на великих покупців, то зараз оптова закупівля в одному магазині може складатися всього з одного розмірного ряду, і ви можете придбати його за оптовими цінами.

Збільшилась частота замовлень: якщо раніше купували великі обсяги товарів, то зараз віддають перевагу меншим партіям, але частіше. Це сталося завдяки розвитку технологій. Дуже часто люди замовляють одяг за каталогами, не їдучи до Туреччини і не витрачаючи часу та грошей на оптові закупівлі одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українців віддають перевагу вітчизняним торговим маркам: дослідження

Сегменти ринку одягу різним чином почали розвиватися. Деякі компанії, які в основному спеціалізуються на виготовленні копій брендів, все частіше намагаються конкурувати в ціні товару з китайськими фабриками, але це виходить не дуже. Якість втрачається, оскільки фабрикам Туреччини не вдається зробити такий самий дешевий продукт низької якості. Але перспектива розвитку опту з Туреччини є: це розвиток власних брендів та моделей, які вже намагаються конкурувати не ціною, а тенденціями, думками та моделями. Тут турецькі виробники дуже добре закріпилися і виготовляють дійсно цікаві та якісні моделі, але ціни на цю продукцію недешеві.

Розвивається послуга допомоги у підборі оптового замовлення, його купівлі та відправлення в вашу країну. Тут також є різні компанії: одні орієнтовані на те, щоб ви купили у них дешевий товар якимись партіями, інші орієнтовані на привернення нових клієнтів, які не зовсім усвідомлюють увесь складний характер бізнесу. Їм розповідають про перспективи того, що ось купив за 300 доларів, продав за 1500 доларів, все легко і просто.

Автор: Опт Істанбул
  Перспектива розвитку гурту з Туреччини - у розвитку власних брендів та моделей
Перспектива розвитку гурту з Туреччини - у розвитку власних брендів та моделей

Ми ж орієнтуємося на тих, кому не потрібне шоу, хто чітко розуміє, в який товар він хоче інвестувати свої гроші, і розуміє, як і кому він буде його реалізовувати. Ми відкриті для співпраці, наші каталоги без націнок, ми беремо лише чітко визначену невелику комісію за наші послуги, що робить співпрацю з нами більш вигідною. Ми хочемо стати компанією-партнером, зацікавленою в вашому успіху та постійних закупках товарів, а не одноразовою угодою. Ознайомитися з нашими актуальними каталогами можна на нашому сайті.

З приходом тепла жінки починають частіше одягати сукні. Дизайнери кажуть, що цього року популярними будуть геометричні принти, квіткові мотиви, пастельні кольори та легкі, повітряні тканини.

Gazeta.ua пропонує переглянути модні весняні сукні, на які варто звернути увагу.

Зараз ви читаєте новину «Тенденція оптових закупівель одягу на ринках Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути