вівторок, 30 квітня 2024 13:15

Фрезер для манікюру - основний інструмент сучасного майстра

Фрезер для манікюру - основний інструмент сучасного майстра
Фрезер для манікюру дозволяє автоматизувати процес обробки нігтів. Фото: staleks.ua

Професійна обробка нігтьової пластини неможлива без використання спеціальних інструментів та технологічних рішень. Одним із таких інструментів є фрезер, що дозволяє автоматизувати процес обробки нігтів, а також забезпечити високу якість результатів. Без проблем коригується форма та довжина нігтя, при цьому він не ламається і не піддається іншим факторам негативного впливу.

Майстер може зручно шліфувати поверхню, готуючи її під різні завдання. Без проблем видаляються ороговілі частинки шкіри. Правильно вибираючи та використовуючи фрезер для манікюру, можна досягти неймовірних результатів. Інструменти підходять і для домашнього користування, тому потрібно проаналізувати доступні варіанти і зробити вдалий вибір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форма нігтів розкриє ваші слабкі та сильні сторони: тест

Критерії вибору фрезера

Досвідчені фахівці рекомендують звертати увагу на такий набір параметрів:

1. Виробник. Такі компанії як Witalina, Proxxon, Multibor є одними з найкращих виробників подібних інструментів. Є й інші дорогі бренди, тому все залежить від бюджету;

2. Потужність. Спрощена обробка нігтьової пластини та шкіри навколо неї не потребує високої потужності та підходить параметр 35 Вт. Коли потрібно обробляти акрил і подібні матеріали, потужність повинна бути на рівні 65 Вт і вище;

3. Швидкість обертання. Деякі інструменти доповнюються функцією регулювання обертів. Параметр 15000 обертів за хвилину ідеально підійде для домашнього користування, а 40000 обертів необхідно для професійної роботи.

Підсумковий вибір визначається додатковими запитами та уподобаннями кожного майстра.

Затискачі та насадки

Фрезери доповнюють великою кількістю насадок, і якщо майстер є новачком або застосовує інструмент у домашніх умовах, багато насадок йому просто не потрібні. Спочатку вистачить базових насадок, а в майбутньому є можливість купити те, що потрібно.

Також не слід забувати про затискачі, що є скобами, щоб забезпечити надійне кріплення насадки на осі робочого валу. Функціонал та інші формати виконання фрезера слід підбирати виходячи зі своїх запитів та уподобань.

Особливості фрезера

Цей інструмент дозволить підвищити якість послуг, а також позбавити себе проблем додаткової обробки. Різні насадки допоможуть обробляти нігтьові пластини навіть у найзапущеніших випадках. Витягнута форма насадки підійде для делікатних ділянок, велика насадка необхідна для полірування нігтя, а абразивна насадка чудово підійде для роботи як валик.

Зараз ви читаєте новину «Фрезер для манікюру - основний інструмент сучасного майстра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути