середа, 01 травня 2024 22:02

Як змінилася Ольга Сумська за понад 35 років: фото тоді й зараз
20

Ольга Сумська в молодості
Фото: instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська в молодості
Ольга Сумська в молодості
Ольга Сумська в молодості
Ольга Сумська в молодості

Ольга Сумська - одна з найпопулярніших українських акторок. Зніматися в кіно почала ще в студентські роки. Перша роль - "Вечори на хуторі поблизу Диканьки". Велику популярність Ользі принесла її роль Роксолани в однойменному серіалі.

Gazeta.ua пропонує переглянути, якою народна артистка була в молодості.

Крім серіалу "Роксолана", який став візитівкою актриси, Сумська знялася в картинах "Голос трави", "Пастка", "Записки кирпатого Мефістофеля", "Кілька любовних історій", "Останній москаль", "Тигролови" та ін. Ольга також озвучувала українською Малефісенту у фільмі "Чаклунка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як за 20 років змінився "Лисий" з Кварталу 95 - фото Кошового в юності і зараз

Стиль Сумьскої завжди був вишуканим і елегантним. В молоді роки вона мала русяве волосся і широкі брови. Через них артистка часто сварилася із гримерами і режисерами.

"Сьогодні такі брови в тренді. А колись всі режисери на кіностудії Довженка хотіли мені їх вищипати, тому що це, мовляв, дуже по-українськи...Коли приходила на кінопроби, гримери мені їх замальовували або пропонували одразу прибрати. Я пручалась і викликала негатив...", - пригадувала раніше акторка.

Зараз знаменитості 57 років. Вона займається волонтерством і бере участь у розважальних програмах українського телебачення.

Раніше Сумська прогулялася Пейзажною алеєю в Києві разом з чоловіком Віталієм Борисюком і донькою Ганною. Зіркова сім'я насолоджувалася цвітом сакур та магнолій і вигулювала собак породи чихуахуа - Джесіку та Жасмін.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилася Ольга Сумська за понад 35 років: фото тоді й зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути