Ексклюзивы
пятница, 20 ноября 2009 12:58

Суркіса можуть звільнити в грудні, але в нього є головний козир

Суркіса можуть звільнити в грудні, але в нього є головний козир

Після того як наша збірна не потрапила на ЧС-2010, постало питання не тільки про те, хто надалі буде тренером команди, а й про подальшу долю керівництва ФФУ.

Приміром, після того, як хорвати не пробилися з нашої відбірної групи навіть в плей-офф, президент тамтешньої федерації футболу Влатко Маркович заявив, що готовий залишити свою посаду.

Олексій Михайличенко, який не впорався із завданням вивести збірну на ЧС-2010, два роки тому був призначений тренером збірної виконкомом ФФУ, а фактично - рішенням Григорія Суркіса.

Претензій до Суркіса було чимало і напередодні матчу. Президент "Шахтаря" обвинуватив його в завищених цінах на квитки (вони дійсно були рекордно високими - від 200 грн.) на гру з греками. Суркіс також відкинув пропозицію Ахметова викупити всі квитки, щоб продати їх потім уболівальникам за ціною від 20 грн. У підсумку трибуни в Донецьку були напівпорожніми, що напевно також зробило свій внесок у поразку нашої збірної.

"Керівництвом нашого футболу було зроблено все, щоб з боку вболівальників підтримки, необхідної в матчі з Грецією, не було. Погналися за грошима, але на шкоду футболу, - заявив екс-керівник Професійної футбольної ліги Равіль Сафіуллін. - Незрозумілим виявилося і перенесення 13 туру Прем"єр-ліги. Тим самим позбавили футболістів ігрової практики. Нехай зараз мені доведе будь-хто з членів федерації, виконкому, які приймали таке рішення, що це не зашкодило!

У самій федерації не виключають, що питання про відставку може бути піднятим на засіданні конгресу ФФУ в грудні. Однак вважають, що Суркісу вдасться відбитися за допомогою Євро-2012 - мовляв, коней на переправі не змінюють.

Сегодня

Сейчас вы читаете новость «Суркіса можуть звільнити в грудні, але в нього є головний козир». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 4166
Голосование Поддерживаете ли то, что украинские спортсмены с оружием защищают нашу страну от вторжения РФ?
  • Да. Это - гражданская обязанность, а часть из них еще и представляет клубы ВСУ
  • Не совсем. Они должны прославлять Украину на спортивных аренах и призывать мир поддерживать нашу страну
  • Все методы хорошие. Главное - не быть псевдопатриотами, как Тимощук
Просмотреть