Ексклюзивы
понедельник, 16 мая 2016 14:36

У понеділок, 16 травня голову Тростянецької районної адміністрації Леоніда Лобаня облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак. "Це сталося вранці, під час наради. Кажуть, у перерві до нього хтось зателефонував, та попросив вийти на вулицю. Там його вже чекали кілька молодиків. Вони вилили на Леоніда Івановича зеленку, потім схопили та кинули у сміттєвий бак. І поїхали від адміністрації", - розповідають місцеві. У поліції зa фaктoм хулiгaнських дiй вiднoснo пoсaдoвця Трoстянeцькoї РДА вiдкритo кримiнaльнe прoвaджeння. Місцеві кажуть, що це помста від прихильників голови районної ради Юрія Солодкого, якого облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак 29 квітня. Поліція затримала кількох причетних до хуліганства, але їх відпустили. "Тут іде війна кланів. Солодкий проти будівництва курників на території району. А Лобань, який є родичем Миколи Кучера, і має відношення до "Нашої ряби", навпаки, це питання відстоює. А цієї ночі рознесли про домівках листівки проти Солодкого, де його та брата звинувачують у скуповуванні земель в Ободівці", - кажуть у Тростянці. Крім того, активісти повідомляють, що у вівторок, 17 травня, під час сесії районної ради очікуються провокації та сутички. Тому місцева влада, поліція та активісти зібрали координаційну нараду, аби попередити сутички між прихильниками двох посадовців. Читайте також: У Липовці розвиватимуть велотуризм

У понеділок, 16 травня голову Тростянецької районної адміністрації  Леоніда Лобаня облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак. "Це сталося вранці, під час наради. Кажуть, у перерві до нього хтось зателефонував, та попросив вийти на вулицю. Там його вже чекали кілька молодиків. Вони вилили на Леоніда Івановича зеленку, потім схопили та кинули у сміттєвий бак. І поїхали від адміністрації", - розповідають місцеві. У поліції зa фaктoм хулiгaнських дiй вiднoснo пoсaдoвця Трoстянeцькoї РДА  вiдкритo кримiнaльнe прoвaджeння.  Місцеві кажуть, що це помста  від прихильників голови районної ради Юрія Солодкого, якого облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак 29 квітня. Поліція затримала кількох причетних до хуліганства, але їх відпустили.  "Тут іде війна кланів. Солодкий проти будівництва курників на території району. А Лобань, який є родичем Миколи Кучера, і має відношення до "Нашої ряби", навпаки, це питання відстоює. А цієї ночі рознесли про домівках листівки проти Солодкого, де його та брата звинувачують у скуповуванні земель в Ободівці", - кажуть у Тростянці.  Крім того, активісти повідомляють, що у вівторок, 17 травня, під час сесії районної ради очікуються провокації та сутички.   Тому місцева влада, поліція та активісти зібрали  координаційну  нараду, аби попередити сутички між прихильниками двох посадовців.   Читайте також: У Липовці розвиватимуть велотуризм

В понедельник, 16 мая, председателя Тростянецкой районной администрации в Винницкой области Леонида Лобаня облили зеленкой и бросили в мусорный бак.

"Это произошло утром, во время совещания. Говорят, в перерыве к нему кто-то позвонил, и попросил выйти на улицу. Там его уже ждали несколько парней. Они вылили на Леонида Ивановича зеленку, потом схватили и бросили в мусорный бак. И поехали от администрации", - рассказывают местные.

В полиции по факту хулиганских действий в отношении должностного лица Тростянецкой РГА открыто уголовное производство.

Местные говорят, что это месть от сторонников председателя районного совета Юрия Солодкого, которого облили зеленкой и бросили в мусорный бак 29 апреля. Полиция задержала нескольких причастных к хулиганству, но их отпустили.

"Здесь идет война кланов. Солодкий против строительства курятников на территории района. А Лобань, который является родственником Николая Кучера, и имеет отношение к "Нашей рябе", напротив, это вопрос отстаивает. А этой ночью разнесли по домам листовки против Солодкого, где его и брата обвиняют в скупке земель в Ободовке", - говорят в Тростянце.

Кроме того, активисты сообщают, что во вторник, 17 мая, во время сессии районного совета ожидаются провокации и столкновения. Поэтому местная власть, полиция и активисты собрали координационное совещание, чтобы предупредить столкновения между сторонниками двух чиновников.

Читайте также: В Липовце будут развивать велотуризм

Сейчас вы читаете новость «У понеділок, 16 травня голову Тростянецької районної адміністрації Леоніда Лобаня облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак. "Це сталося вранці, під час наради. Кажуть, у перерві до нього хтось зателефонував, та попросив вийти на вулицю. Там його вже чекали кілька молодиків. Вони вилили на Леоніда Івановича зеленку, потім схопили та кинули у сміттєвий бак. І поїхали від адміністрації", - розповідають місцеві. У поліції зa фaктoм хулiгaнських дiй вiднoснo пoсaдoвця Трoстянeцькoї РДА вiдкритo кримiнaльнe прoвaджeння. Місцеві кажуть, що це помста від прихильників голови районної ради Юрія Солодкого, якого облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак 29 квітня. Поліція затримала кількох причетних до хуліганства, але їх відпустили. "Тут іде війна кланів. Солодкий проти будівництва курників на території району. А Лобань, який є родичем Миколи Кучера, і має відношення до "Нашої ряби", навпаки, це питання відстоює. А цієї ночі рознесли про домівках листівки проти Солодкого, де його та брата звинувачують у скуповуванні земель в Ободівці", - кажуть у Тростянці. Крім того, активісти повідомляють, що у вівторок, 17 травня, під час сесії районної ради очікуються провокації та сутички. Тому місцева влада, поліція та активісти зібрали координаційну нараду, аби попередити сутички між прихильниками двох посадовців. Читайте також: У Липовці розвиватимуть велотуризм». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть