понеділок, 16 травня 2016 14:36

Голову Тростянецької РДА облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак

Голову Тростянецької РДА облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак

У понеділок, 16 травня, голову Тростянецької районної адміністрації на ВІнниччині Леоніда Лобаня облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак.

"Це сталося вранці, під час наради. Кажуть, у перерві до нього хтось зателефонував, та попросив вийти на вулицю. Там його вже чекали кілька молодиків. Вони вилили на Леоніда Івановича зеленку, потім схопили та кинули у сміттєвий бак. І поїхали від адміністрації", - розповідають місцеві.

У поліції зa фaктoм хулiгaнських дiй вiднoснo пoсaдoвця Трoстянeцькoї РДА вiдкритo кримiнaльнe прoвaджeння.

Місцеві кажуть, що це помста від прихильників голови районної ради Юрія Солодкого, якого облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак 29 квітня. Поліція затримала кількох причетних до хуліганства, але їх відпустили.

"Тут іде війна кланів. Солодкий проти будівництва курників на території району. А Лобань, який є родичем Миколи Кучера, і має відношення до "Нашої ряби", навпаки, це питання відстоює. А цієї ночі рознесли по домівках листівки проти Солодкого, де його та брата звинувачують у скуповуванні земель в Ободівці", - кажуть у Тростянці.

Крім того, активісти повідомляють, що у вівторок, 17 травня, під час сесії районної ради очікуються провокації та сутички. Тому місцева влада, поліція та активісти зібрали координаційну нараду, аби попередити сутички між прихильниками двох посадовців.

Читайте також: У Липовці розвиватимуть велотуризм

Зараз ви читаєте новину «Голову Тростянецької РДА облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути