пʼятниця, 29 квітня 2016 15:51

Голову Тростянецької райради облили зеленкою

Голову Тростянецької райради облили зеленкою
33kanal

Сьогодні, близько 11 години активісти організували мітинг біля приміщення Тростянецької районної ради. Під дверима стояли жінки із плакатами "Банду - геть" та "Солодкий поверни нам землю". Пізніше приїхали чоловіки, які привезли сміттєвий бак для районного голови, пише Vlasno.info.

"Зранку до мене в кабінет увірвалося 12 молодиків у камуфляжній формі. Вимагали, щоб я вийшов до людей. Як тільки піднявся зі стільця вони мене взяли попід руки і вивели на вулицю. Я не встиг нічого сказати, як троє чоловіків посадили мене до сміттєвого баку та облили зеленкою", - розповідає голова райради Юрій Солодкий.

Читайте також: Найкращим мером України визнали Валерія Коломєйцева

За декілька днів до мітингу, невідомі телефонували голові та погрожували. Санкції на мітинг під Тростянецькою районною радою не брали. Акція відбулася протягом 10 хвилин і на момент інтенсивного розвитку подій нікого із правоохоронців не було. Вони приїхали вже наприкінці.

Поліцією затримано кілька людей із Вінниці та Ладижина. Встановлюють власників автомобілів. Відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Нагадаємо, 10 березня 200 активістів перекрили вулицю Театральну. Вони вимагали відставки вінницького начальника поліції Антона Шевцова.

Зараз ви читаєте новину «Голову Тростянецької райради облили зеленкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути