четвер, 30 червня 2011 11:35

В Ужгороді вірмена розстріляли у власному ресторані

В Ужгороді вірмена розстріляли у власному ресторані

У ніч з вівторка на середу на околиці Ужгорода вбили двох людей. Перестрілка сталася у ресторані "Оазис" у мікрорайоні Дравці.

У закарпатському обласному управлінні міліції інформацію підтверджують, але деталей не називають.

"Убито двоє людей. Міліція порушила кримінальну справу за фактом", - сказала керівник прес-служби УМВСУ в Закарпатській області Ганна Валюк.

Як повідомило джерело в Ужгородському райвідділі УМВСУ в Закарпатській області, один із убитих – 32-річний вірмен, власник ресторану "Оазис".

Його розстріляли з вогнепальної зброї десятьма кулями. У березні цього року він приїхав на Закарпаття із Чеської Республіки.

"У Чехії Артур вів бізнес. Торік проти нього порушили кримінальну справу за замах на вбивство. Засудили. Але апеляція зняла з чоловіка всі обвинувачення. В останні три місяці Артур жив на Закарпатті, але родини тут не мав. Сліди вбивства, за однією з версій, шукаємо в Чехії. Це могло бути пов'язано з його тамтешніми справами", - розповіло джерело в правоохоронних органах.

Інший убитий – 34-річний кухар ресторану "Оазис", вірмен. За однією з версій – чоловік сидів в одній автомашині із власником закладу.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді вірмена розстріляли у власному ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути