неділя, 31 жовтня 2010 14:11

"Свободівці" подумали, що шматок металевої труби в Бучачі є вибухівкою

"Свободівці" подумали, що шматок металевої труби в Бучачі є вибухівкою
На дільниці №39 у Тернополі представник політсили "За Україну" здійснював контроль за волевиявленням людей.
Про це розповів на засіданні тернопільського прес-клубу Олег Вітвіцький із громадського об'єднання "Українська справа". Представники цієї організації зняли відео на дільниці.

"Тут добре видно, що люди сидять із бюлетенями за межами кабінки, а член комісії - представник "За Україну" Олександр Рукавець - підходить і спілкується з ними. Складається враження, що цей Рукавець виносить у рукавах бюлетені за межі дільниці. Крім того, бюлетені видає один член ДВК, а має бути два", - зазначив Вітвіцький.

"Робити звинувачення про винос бюлетенів – голослівно. Не треба даремних звинувачень", - каже представник партії "За Україну" Юрій Тарас.

Тим часом на сайті ВО Свобода з'явилося повідомлення про те, що біля воріт одного з кандидатів у депутати в райраду у Бучачі знайшли вибуховий пристрій. Одразу оголосили про замах на кандидата.

"У нас є висновок експерта. Шматок металевої труби не є вибуховим пристроєм", - розповів керівник прес-центру тернопільської обласної міліції Сергій Шворніков.

"Представники правоохоронних органів не наближалися до цього об'єкта ближче, ніж на 100 метрів. І просили місцевих, щоб не було розголошення цього випадку", - каже голова ВО "Свобода" у Тернопільській області Олег Сиротюк.

За словами Шворнікова, міліціонери діяли відповідно до інструкцій.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" подумали, що шматок металевої труби в Бучачі є вибухівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути