понеділок, 13 вересня 2010 13:31

Енергетичні зміни довели Вольнову до нахабності (ФОТО)

 
Світська левиця і телеведуча Світлана Вольнова пофарбувала волосся у рудий колір. Тепер вона носить коротке каре.

"У світі є багато блондинок, недавно зрозуміла, що не можу бути однією з них. Захотілося стати рудою, зухвалою і нахабною. Саме цих рис характеру мені не вистачає", - розповіла Світлана Вольнова кореспонденту Gazeta.ua під час національного фіналу міжнародного конкурсу барменів Stella Artois, що відбувся минулої п"ятниці у музеї сучасного образотворчого мистецтва.

"Сьогодні весь вечір сиділа у журі разом з Ольою Поляковою. Через 45 хвилин запитала: "Ти пофарбувалася? А я думала, що просто одягла перуку". А потім з полегшенням зітхнула: "Слава Богу, на одну блондинку стало менше". Я їй відповіла: "Знаєш, блондинок багато, а Вольнова одна. І зараз вона руда", - поділилася телеведуча.

"Зараз відбувається якась дивна тенденція – відомі люди починають кардинально змінювати свій імідж. Причина цьому – незрозумілі зміни на енергетичному рівні. Люди розгублені, бо не знають, який образ мають показати світові. Той, який вони носили 5 чи 7 років тому, вже не працює", - підкреслила Вольнова.

"Всім раджу міняти свій образ хоча б раз у 5 років. Змінюватися треба кардинально. Тоді ви завжди будете новою жінкою для свого чоловіка. І його почуття ніколи не охолонуть", - додала світська левиця.

Нагадаємо, як у травні цього року Вольнова прийшла на вечірку в столичний концерт-хол Freeдом у рожевому рушнику замість сукні. Голову обмотала меншим рушником такого ж кольору.

Зараз ви читаєте новину «Енергетичні зміни довели Вольнову до нахабності (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути