четвер, 15 липня 2010 19:56

Нараду в керівника району називають "камерой пыток"

Понад 70 днів працює головою Гадяцької райдержадміністрації Володимир Беседа, 48 років. Стиль керування нового посадовця гадячани вважають жорстким. На кожній нараді він вимагає від працівників детальних звітів. Одному з посадовців під час наради стало зле.

— Один із чиновників не підготувався до звіту на апаратній нараді в адміністрації, — переказує гадячанка, просить імені не називати. — Раніше можна було відбутися загальними фразами. А новий голова чітко питає, що ти зробив і що плануєш робити. Той знітився й не знав, що відповісти. Голова не переставав допитуватися. Сказав, що той навчився гарно говорити, але не працювати. Тоді посадовець схопився за серце. Сказав, що недобре почувається, й вийшов.

Говорять, до адміністрації навіть довелося викликати "швидку". Того ж дня у Гадячі почали говорити, що новий голова катує людей. Жартома називали щотижневу апаратну нараду "камерой пыток".

— Такі чутки поширюють ті, хто працювати відвик, — вважає пенсіонерка 58-річна Олександра Іваненко. — Беседа в школі-інтернаті порядок навів, і в районі наведе.

Після призначення головою Володимир Беседа почав запрошувати журналістів у всі свої робочі поїздки й наради. Коли був директором Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату, не дозволяв працівникам без його дозволу спілкуватися з пресою. Він удруге очолює РДА.

Зараз ви читаєте новину «Нараду в керівника району називають "камерой пыток"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути