четвер, 24 червня 2010 20:05

Віктор Ющенко дав гроші на "Мазепа-фест"

У Полтаві в клубі "Вілла Крокодила" провели третій відбірковий тур щорічного рок-фестивалю "Мазепа-фест". Два попередні відбулися в Харкові та Запоріжжі. З понад 12 полтавських команд журі визначило чотири.

— Київські гурти відібрали за дисками. У журі були музиканти, музичні журналісти, столичні продюсери. Усі відзначали високий рівень молоді, — переказує Микола Кульчинський, 63 роки. Він організатор фестивалю, народний депутат.

17–18 липня в Полтаві на "Мазепа-фест" виступатимуть понад 20 учасників. Із полтавських гуртів — "Кідз Рум 402", "Манія", "MAO Проджект" та "Психотрон" із Кременчука. Відомі полтавські гурти дадуть концерт на майданчику в парку Перемога біля "Вілли Крокодила".

Хочемо відтворити етнічне весілля

Гроші на захід цьогоріч дав колишній президент Віктор Ющенко. Частину зібрав Кульчинський.

Як гості на фестивалі виступлять сестри Тельнюк, львівський гурт "Горгішелі", Марія Бурмака, гурти "НеДіля", "Мотор"ролла" з Хмельницького, співачка Росава. Також чекають на музиканта Олега Скрипку.

— Хочемо біля Білої альтанки відтворити етнічне українське весілля, — говорить Микола Георгійович. — Скрипка буде весільним батьком. Весілля — справжнє. Молодята візьмуть шлюб в Успенському соборі.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Ющенко дав гроші на "Мазепа-фест"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути