вівторок, 01 червня 2010 07:54

Донецький "Металург" платитиме премії збірній України

Донецький "Металург" платитиме премії збірній України

Представники великого вітчизняного бізнесу виплатили українській футбольній збірній премію за два виграних матчі проти збірних Литви та Румунії, які були проведені минулого тижня.

Як повідомило УНІАН поінформоване джерело в структурах українського спорту, премія за ці перемоги в товариських матчах збірної України виплачена з фонду підтримки національної збірної, який нещодавно створено за ініціативою президента України Віктора Януковича.

Премія виплачена у рамках фінансування підготовки збірної України до фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, яка пройде в Україні і Польщі.

За даними джерела, на сьогодні про свою готовність фінансувати процес підготовки збірної України до Євро-2012 вже заявили Рінат Ахметов (від "Шахтаря"), Олександр Ярославський (від "Металіста"), Олег Мкртчян (від донецького "Металурга"), Дмитро Фірташ (від "Таврії").

"До Фонду поки входять три клуби – "Металіст", "Шахтар" і "Таврія". Сподіваємося, що й інші клуби приєднаються," - говорив вчора в ефірі програми "Футбольний вік-енд" каналу "Україна" головний тренер збірної України Мирон Маркевич.

Розпорядником коштів фонду підтримки збірної України є її головний тренер Мирон Маркевич, який і визначає розмір необхідного бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" платитиме премії збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути