понеділок, 31 травня 2010 12:59

Ахметов і Ярославський виписали премії збірній

Ахметов і Ярославський виписали премії збірній

Фонд підтримки збірної України вже почав свою роботу. У разі перемоги над збірною Норвегії призовий фонд національній команді забезпечить президент сімферопольської "Таврії". Раніше свій внесок внесли Олександр Ярославський (після матчу з Литвою) і Рінат Ахметов (після перемоги над Румунією).

- До Фонду на сьогоднішній день входять три клуби - "Металіст", "Шахтар" і "Таврія". Сподіваємося, що й інші клуби приєднаються, - сказав в ефірі програми "Футбольний вікенд" каналу "Україна" головний тренер збірної України Мирон Маркевич. - Крім того, і Федерація футболу є нашим спонсором. Григорій Михайлович пообіцяв, що нам будуть виплачені преміальні перед наступними зборами. Так що, ми забезпечені з усіх сторін".

Головний тренер збірної також подякував Президентові країни Віктору Януковичу за те, що він організував Фонд підтримки національної збірної, організував людей, які відповідають за Євро-2012 і за збірну.

"Видно, що він буде займатися збірною України. Нам це приємно".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ахметов і Ярославський виписали премії збірній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути