пʼятниця, 26 березня 2010 07:10

Чупакабра проходить 70 кілометрів за ніч

— Такого в нас ще не було. У село щодня приїздили по 50 мисливців і міліціонерів. Прочесали вільховий ліс між П"ятигорами і Глинськом. Оглянули хати-пустки, кладовища, кар"єри, смітники. Все марно. Вдень — облава, а вночі звір убиває кролів і домашню птицю, — говорить 54-річний Петро Нестерчук, війт села П"ятигори Здолбунівського району на Рівненщині.

У вихідні в селах Орестів, П"ятигори та Глинськ мисливці й міліція вчинили облаву на невідомого звіра. Щодня мисливці долали понад 20 км. Натрапили на сліди звіра, але не наздогнали. Кажуть, тварина поводиться, як росомаха, але значно більша, й сліди передніх лап не такі.

— Звір надзвичайно швидкий. Скаче по деревах. Так і не вдалося навіть побачити його. Хлопці з ніг валилися, а наздогнати не змогли. Тварина проходить за ніч до 70 кілометрів. Дуже сильна й розумна, — розповідає "ГПУ" Василь Кельнік, 53 роки, голова Здолбунівського товариства мисливців.

Полювала на сенсацію в Здолбунівському районі й телевізійна група каналу НТВ з Москви.

— Журналісти в гумових чоботях ходили по болоту з мисливцями, розпитували людей. Потім показали, що в нас півсела питущих. Але ж то неправда. Хай на своїх у Росії подивляться, — нарікає 61-річна Валентина Якубчик із Глинська.

Селяни хвилюються: якщо чупакабру не умертвлять зараз, улітку звір нападатиме на корів і коней на вигоні.

Невідома тварина накинулася вночі 12 березня на Раїсу Середюк, 40 років, із села П"ятигори — писала "ГПУ" в номері від 18 березня. Звір завив, скочив їй на спину, подер куртку. На тілі залишилися подряпини. Від переляку Раїсі відібрало ноги. Вона добре розгледіла тварину, на другий день у лікарні сказала, що то чупакабра. Потерпілу виписали. Таємничий звір налякав також 14-річну школярку в сусідньому Глинську.

Зараз ви читаєте новину «Чупакабра проходить 70 кілометрів за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути