четвер, 18 лютого 2010 21:26

На Прикарпатті складають список ворогів України, які допомогли Януковичу

На Прикарпатті складають список ворогів України, які допомогли Януковичу

Івано-Франківський центр адвокації громадських ініціатив готує до опублікування імена прикарпатців, які, на їхню думку, стали ворогами України, не підтримавши демократичні вибори. До реєстру потрапляють і народні депутати.

"Опублікуємо в Інтернет виданнях, в газетних виданнях. Най люди читають і знають, хто є тими зрадниками, які спочатку агітували голосувати проти всіх, не йти на вибори, а тепер поспішають в опозицію до Януковича. А чого тепер? Їм залишається тільки з ним об"єднатися, з новим Президентом, бо все, що можна, вони вже зробили, на зло своїй державі, - говорить один із членів адвокації громадських ініціатив Андрій Микитин.

Список наразі ще не повний. Але перші імена, які у ньому будуть вже відомі.

Це Микола Палійчук – голова Івано-Франківської адміністрації. Чиновник заявляв громадськості, що на другому турі виборів не підтримує жодного кандидата. Зіновій Бойчук – депутат обласної ради Івано-Франківська від БЮТ, який писав, що Тимошенко жидівка.

Народні депутати від "Нашої України" Зіновій Шкутяк та Микола Круць - виходець з Прикарпаття, який голосував у Парламенті за зміни до Закону про вибори, що дало можливість розпочати вибори без кворуму. Місцеві депутати, які не підписалися у підтримці Юлії Тимошенко.

"Через те, що оці особи агітували не йти на вибори, Івано-Франківщина не додала Тимошенко 200 тисяч голосів, цим скористався Янукович, - додає Микитин. - Хотіли до Списку відправити і Ющенка. Він недавно розказував, що Тимошенко його найбільша помилка за 5 років. Але думаю, що най до ворогів його внесуть, у рідній Хоружівці. Нам і своїх "героїв" вистачає. Робимо ми все це з однією метою, аби через кілька років, ці самі люди рвучись до влади, не розповідали, які вони білі і пухнасті, і як борються за демократію".

Центр громадських ініціатив був створений на базі Івано-Франківського громадського об"єднання "Наше місто", в травні 2006 року. У нього входить більше як 20 громадських організацій. Займається розробкою програмам розвитку і розбудови обласного центру.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті складають список ворогів України, які допомогли Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

258

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути