середа, 23 вересня 2009 13:16

Призначено нового тренера луганської "Зорі"

Призначено нового тренера луганської "Зорі"

Щойно стало відомо, що новим головним тренером луганської "Зорі" призначено Юрія Коваля, передає кореспондент Cxid.info.

Відомого фахівця Юрія Коваля особисто представив президент клубу Маноліс Пилавов. У найближчі хвилини з новим тренером буде підписано довгостроковий контракт. За словами Пилавова, Юрій Дудник, в.о. головного тренера, залишається в команді.

Юрій Григорович Коваль вже тренував "Зорю". Раніше він був головним тренером "Поліграфтехніки". Двічі виводив свої клуби у вищу лігу - "Зірка" Кіровоград і "Зоря" Луганськ. Так само працював головним тренером у вінницькій "Ниві", "Кривбасі", сєверодонецькому "Хіміку", до квітня 2008 р. в тернопільській "Ниві", потім очолив ПФК "Олександрія".

Нагадаємо, раніше в.о. головного тренера "Зорі" був Юрій Дудник, він очолив тренерський місток команди після звільнення Анатолія Волобуєва.

Нагадаємо також, що 18 вересня "Зорю" було передано на баланс Федерації футболу Луганщини, президентом клубу став Маноліс Пилавов. До цього власницею клубу була Марина Букаєва, вдова Валерія Букаєва.

Зараз ви читаєте новину «Призначено нового тренера луганської "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути