середа, 17 червня 2009 16:17

БЮТівець "вляпався" у скандал з п"яним дебошем та вбивством

БЮТівець "вляпався" у скандал з п"яним дебошем та вбивством

Під час дебошу, вчиненого у Голованівському районі Кіровоградської області народним депутатом від БЮТ Віктором Лозінським, прокурором району та високопоставленим представником районної міліції вночі з 16 на 17 червня, було смертельно поранено місцевого жителя.

Про це "Кіровоград.proUA.com" стало відомо із джерел у правоохоронних органах.

Компанія розважалася в одному з сіл району. Під час дебошу, що раптово виник з невідомих причин, Лозінський та його товариші почали стріляти із вогнепальної зброї.

У результаті стрілянини було поранено місцевого жителя. Чоловік помер на місці пригоди.

У Голованівській центральній районній лікарні підтвердили, що сьогодні ще до восьмої ранку в морг було доставлено труп із вогнепальним пораненням.

Водночас версія БЮТ відрізняється від вищенаведеної. Як повідомили "Кіровоград.proUA.com" джерела у фракції БЮТ у Верховній Раді, Лозінський, прокурор Голованівського району та представник райміліції їхали вночі на легковому автомобілі. Побачивши, як якийсь чоловік тікає з дороги у напрямку лісу, Лозінський та його попутники вийшли з машини. Раптом утікач почав відстрілюватися.

Нардепу з попутниками вдалося відібрати у чоловіка пістолет, тоді він накинувся на них із ножем. У результаті Віктор Лозінський отримав легкі поранення. Нападника знову обеззброїли, знайшовши при цьому ще один пістолет, і відвезли у райвідділ міліції в Голованівськ. Лозінський сьогодні вранці звертався за медичною допомогою у Голованівську ЦРЛ, де йому зробили перев"язку.

За інформацією "Кіровоград.proUA.com", на місце події сьогодні, 17 червня, виїхав прокурор області Геннадій Тюрін. Справа знаходиться на особистому контролі міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Нагадаємо, Віктор Лозінський потрапляє у скандальну ситуацію на Кіровоградщині вдруге. Раніше повідомлялося, що УНП звинувачує його у фінансуванні заміни тризуба на серп і молот на пам"ятному знаку Голованівська.

Лозінський Віктор Олександрович – член депутатської фракції БЮТ у Верховній Раді, Голова підкомітету з питань контролю за дотриманням законодавства у сфері боротьби з організованою злочинністю і корупцією органами державної влади та місцевого самоврядування Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

proUa
Зараз ви читаєте новину «БЮТівець "вляпався" у скандал з п"яним дебошем та вбивством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути