четвер, 04 червня 2009 11:57

Янукович проводить тренінги з рукопашного бою (ФОТО)

Заступник секретаря РНБО Дмитро Видрін в інтерв"ю "Газеті по-українськи" розповів про приховані захоплення лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Видрін оцінює шанси головного "регіонала" на президентських виборах як високі, проте все ж радить іти йому на політичну пенсію.

"Нехай би Янукович своїх онуків навчав східним єдиноборствам. Він гарний тренер-рукопашник", - сказав політолог.

Заступник секретаря Радбезу також розповів про любов до автомобілів і швидкості Віктора Федоровича і вважає, що він мав би насаджувати це й іншим.

"Янукович досі прекрасний спортсмен та автогонщик. От ходив би і тренував людей. Пам"ятаю, він полетів, коли був вперше прем"єр-міністром, вна похорон свого учня по рукопашному бою в якесь маленьке містечко. Я запитав у нього, хто той чоловік. Янукович відповів: лікар районної поліклініки... Тобто, як люди - вони непогані", - розповів Видрін.

Нагадаємо, у ЗМІ було декілька повідомлень про те як лідер ПР бив підлеглих ще за свого прем"єрства. Як писала газета "Україна молода" "гарний тренер-рукопашник" показав свої бійцівські навики Олександру Лавриновичу і Анатолію Толстоухову. Також були чутки про побиття покійного вже екс-міністра транспорту Георгія Кірпи і колишнього губернатора Київщини Анатолія Засухи. 

Відзначимо, що і сам Дмитро Видрін більше 20 років займається східними єдиноборствами. У політика є чорний пояс з кенджуцу. 25 травня Видріну виповнилося 60 років, проте він досі відвідує спортзал і тримає себе у хорошій фізичній формі. Під час інтерв"ю він продемонстрував кореспонденту "ГПУ" свої мускули.

Розгорнуте інтерв"ю з Дмитром Видріним читайте у "Газеті по-українськи" в п"ятницю, 5 червня.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович проводить тренінги з рукопашного бою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути